Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prehľad ponuky

Variant:

Himalájska soľ, jemne mletá, 500 gramov
Ukončené
1,40 €

V cene variantu:

  • 500 g balenie

Doručenie:

Osobný odber Zásilkovna (2 435 pobočiek)
2,20 € (9 prac. dní)

Slovenská pošta - balík na poštu
3,50 € (14 prac. dní)

Ako sa zbaviť zdravotných problémov? 

95% obyvateľov Európy si už minimálne 50–60 rokov ničí svoje zdravie tzv. kuchynskou soľou.

Používanie prírodnej, neupravovanej – nejodidovanej – nerafinovanej,  nefluorizovanej soli nie je spájané v tak širokej miery s negatívnymi následkami na zdravie.

Ľudia konzumujúci prírodnú soľ v rozumnej miere, vykazujú podstatne menší, alebo žiadny stupeň poškodenia svojich ciev a kĺbov zapríčinených jedlou soľou.

Zdroj týchto problémov zo strany jedlej soli je výrazne nižší.

Experiment na jazyku:

Čo sa týka chuti soli, urobte si jednoduchú a rýchlu skúšku – stačí zobrať na jazyk chlorid sodný – celkom malú štipku a pár sekúnd ho tu nechať rozpustiť. Za krátko budete nútení túto soľ ihneď vypľuť von z pusy.

Prečo? Lebo vám doslova rozleptá chuťové poháriky na jazyku. Tí čo majú odvahu, to môžu skúsiť a stane sa to, že v tomto prípade dôjde k poleptaniu jazyka do tej miery, že budete cítiť následky chloridu sodného aj o ďalšie 1 – 2 dni.

Urobte si taký istý pokus napríklad s Himalájskou soľou a s prekvapením zistíte, že táto soľ nie je vôbec agresívna. Naopak, cítite ju na jazyku celkom jemne, alkalickejšie a dokonca ju nemusíte vypľúvať. Môžete ju nechať na jazyku rozpustiť sa bez toho, aby to spôsobilo poleptanie sliznice.

Takýto enormný efekt má tých pár percent ostatných prvkov – antagonistov v prírodnej soli na vaše telo a to už na jazyku. Alkalickejšiu – jemnejšiu chuť prírodnej soli spôsobujú zásadotvorné prvky, ktoré vyrovnávajú kyslosť a agresívnosť chlóru.

Ideálny zdroj sodíka nám dokáže zabezpečiť himalájska kryštalická soľ pochádzajúca z juhozápadných fosílií Himalájí z Pakistanu, kde sa po tisícročia kryštalizovala prirodzenou cestou vysychania pramora.

  • Himalájska soľ je pravá prírodná nerafinovaná soľ, ktorá obsahuje 84 minerálov prospešných nášmu zdraviu.
  • Z obdobnej skladby prvkov sa skladá aj naše telo a preto je vhodnejším doplnkom ako bežná kuchynská soľ pozostávajúca z chloridu sodného.
  • Himalájska soľ obsahuje navyše vápnik, horčík, zinok, meď, nikel, sírany, chlorid sodný či železo.
  • Práve železo spôsobuje špecifické sfarbenie soli do ružova.
  • Vďaka nízkemu obsahu sodíka nespôsobuje himalájska prírodná soľ zvyšovanie krvného tlaku a preto je vhodná pre ľudí s hypertenziou.
  • Himalájska soľ neobsahuje nečistoty ani prísady proti hrudkovaniu a jej čisté zloženie napomáha udržiavať zásadité prostredie v organizme.
  • Minerály, ktoré himalájska soľ obsahuje sú prijímané v koloidnej podobe, ktorá je pre ľudský organizmus ľahšie využiteľná.
  • Vedeli ste, že kryštalická soľ z Himalájí je najkvalitnejšia prírodná soľ na svete?
  • Táto soľ je 200 – 250 miliónov rokov stará – najstaršia na svete.
  • Na rozdiel od morskej soli nie je milióny rokov nijako znečisťovaná.
  • Himalájska soľ vznikla vyschnutím pramora spôsobeným klimatickými zmenami.
  • Uložená je v hĺbke 400–600 metrov, chránená pred akýmikoľvek klimatickými zmenami a súčasným znečistením životného prostredia.
  • Má až o 200 % vyššie vyžarovanie biofotónov – merateľnej energie, než iná bežná, prírodná soľ.
  • Okrem toho sa táto soľ považuje s odstupom za alkalickejšiu – jemnejšiu v zmysle chuti. Za to môže práve relatívne vysoký obsah iných minerálov – volajú sa v soli takzvaní antagonisti.

Himaláje boli prvé pohoria na zemeguli, ktoré sa zodvihli z dna praoceánov. Takže, ak človek konzumuje Himalájsku soľ, tak do tela vkladá aj z historického pohľadu produkt niekoľko miliónov rokov starý. Produkt z časov, kedy na zemi nebolo nič len slaná voda obohatená o minerály. A tento mix minerálov je práve to, čo dnes nazývame himalájskou soľou.

Čo ďalšie môžete s Himalájskou soľou liečiť:

Pripravte si soľanku (rýchlo a jednoducho) a používajte na ďalšie zlepšenie zdravia:

Himalájsku soľ nasypte do vody (napríklad do zaváraninového pohára s viečkom). Musí vzniknúť nasýtený roztok – 26% koncentrácie – viete to podľa toho, že na spodku Vám ostane nerozpustená soľ. V tomto stave je to potrebné udržovať a roztok bude stabilný.

Pripravte si v sklenenej nádobe Soľanku – 26 % roztok soli a vody. Koncentrát nechajte pôsobiť minimálne hodinu v uzavretej nádobe.

Odporúčame piť každé ráno jednu kávovú lyžičku roztoku zmiešanej v 3 dcl vody. Zároveň sa vyžaduje eliminovať dávky rafinovanej soli nachádzajúcej sa bežne v iných priemyselne spracovaných polotovaroch.

Pozitívne účinky pitia roztoku soľanky sa prejavujú vo forme čistejšej pokožky, odstránenia bolesti hlavy, žalúdka či pálenia záhy. Koncentrát himalájskej soli napomáha zmierniť aj tráviace ťažkosti.

Nemenej účinný je aj soľankový kúpeľ, ktorý podporuje vylučovanie jedovatých látok z tela do vody a zároveň umožňuje absorbovať výživné minerály cez kožu.

Pre znásobenie účinku odporúčame prikryť vaňu igelitom, ktorý minimalizuje vyparovanie a zabezpečí lepšie vstrebávanie mineralizovanej vody

Soľný roztok používajte nasledovne

Čo vás s vysokou pravdepodobnosťou čaká, ak na túto kúru naskočíte:

Ak sa vám takéto množstvo vody spolu so soľankou podarí vypiť, čo nie je žiadny problém,  chce to trochu cviku a sebadisciplíny. 

  • Ak sa vám podarí aspoň jemne zredukovať mäso, mlieko, vajcia syry
  • Ak ste v stave aspoň jemne zredukovať cukry a zbytočné tuky
  • Ak ste ochotní radikálne vyradiť chlorid sodný a aj silne spracované potraviny, tak máte šancu zažiť zázraky v podobe:
  • úpravy tlaku
  • schudnutia
  • vyčistenia pokožky
  • zmiznú astmy a alergie
  • zmizne bolesť žalúdka, pálenie záhy
  • zmiznú bolesti hlavy
  • zmiznú bolesti kĺbov a typická ranná tuhosť kĺbov
  • zmiznú aj dlhoročné migrény

Mohol by tu byť vymenovaný obrovský zoznam ďalších chorôb, ktoré dostanete pod kontrolu len soľou a množstvom vody a pomocou úpravy stravy.

Výhody:

Krajina pôvodu himalájskej soli je Pakistan.

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Michal Leštinský, Západ 1145/38, 028 01 Trstená

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore