Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zelená káva – s príchuťou vanilky, zázvoru, kardamónu, škorice

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Kamila

Dobrý deň. Ako si možem kúpiť kupón na doručenie poštou? Keď mi ho nedáva v ponuke a kurier je už ukončený? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Kamila,

skúste to prosím ešte raz. Práve sme to skúšali a je možnosť zadať aj doručenie poštou.

Jana Machalová

Prečo sa u vás nedá platiť osobne kuriérovi? Já nemám žiadnu kartu a ani vytvorený účet to znamená že si u vás nemôžem nič objednať,

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Machalová,

môžete. Stačí ak zadáte bankový prevod a zrealizujete platbu vkladom na náš účet.

Katka

Dobrý deň, akosi neodpovedáte na otázky tohto typu, tak sa pýtať opäť a možno dostaneme aj odpoveď: – koľko % CGA obsahuje v balení 250 mg. Ďakujem za skorú odpoveď

Caffe4U team

Dobry den,
je velmi tazke odpovedat uplne presne kolko % CGA obsahuje balenie 250g zelenej kavy. Kazda kava ma ine zlozenie mnozstva CGA. Lahky vypocet: salka (7g) zelenej kavy obsahuje 120 – 350mg CGA. My pouzivame brazilsku kavu, ktora je na stupnici medzi najvyssimi.
Dakujeme,

Henrieta

Dobrý večer , chcela by som s opýtať , ktorá z týchto 5 variantov tejto zelenej kávy je najúčinnejšia čo sa týka redukcie váhy . Za skorú odpoveď ďakujem .

Caffe 4U team

Dobrý deň, už sme raz odpovedali, ale niekde sa to stratilo, reagovali sme hneď.
Tak ešte raz, zelená káva pomáha znižovať a nie že znižuje hmotnosť, je to potravinový doplnok určený na podporu zdravia a riadenia si váhy. Hlavným účinkom zelenej kávy je prísun kvalitných antioxidantov do tela. Zbavuje telo voľných radikálov a podporuje dobrý celkový zdravotný stav. Pri redukovaní váhy treba trpezlivosť, nie obvyklé stravovanie, ale určite znížiť energetický príjem, pridať pohyb, zelenú kávu a tak prídu výsledky.
Akákoľvek zelená káva – čistá alebo s príchuťou obsahuje chlorogenové kyseliny, ktoré znižujú vstrebávanie glukózy.

Renata

Dobry den.Objednavam z Talianska(zelenu kavu),a preto som zadala tel.cislo na pevnu linku matky ktora byva v Bratislave ale mi ho nechce zobrat.......­............?

Zlavomat.sk

Pekný deň Renata,

neviem kde presne Vám tel. číslo nechce zobrať, resp. akú hlášku Vám to vypisuje. Ak máte možnosť zavolajte nám prosím na zákaznícku linku na číslo +421 232 117 321, alebo nám napíšte celý problém na email: podpora@zlavomat.sk.

Inguška Petrišová

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať či tá káva je zrnková alebo mletá? Vopred ďakujem za odpoveď

Team Caffe 4U

Zelená káva bez príchute ako aj zelená káva s príchuťami je mletá

Roni Sima

Dobry den uz nie su volne kupony ako sa da objednat ked si tovar osobne neviem vyzdvihnut. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, spôsob doručenia si budete môcť vybrať v priebehu objednávky(pošta, kuriér, osobný odber)nemusíte si kupovať voucher.

Katarína

Dobrý deň, mala by som otázku ohľadne % kyseliny chlorogénovej – koľko % CGA obsahuje v balení 250 mg.
Ďakujem za skorú odpoveď

Caffe4U team

Dobry den, je velmi tazke odpovedat uplne presne kolko % CGA obsahuje balenie 250g zelenej kavy. Kazda kava ma ine zlozenie mnozstva CGA. Lahky vypocet: salka (7g) zelenej kavy obsahuje 120 – 350mg CGA. My pouzivame brazilsku kavu, ktora je na stupnici medzi najvyssimi. Dakujeme,

katka

Dakujem za odpoved, ja by som si tovar rada vyzdvihla prave osobne, preto by som rada vedela, do kedy to musim stihnut od kupy voucheru.

dakujem este raz

Caffe4U team

Dobry den,

kavicka bude pripravena na Vase meno, nasledne si ju mozte vyzdvihnut, kedy chcete.

katka

Dobry den, chcela by som sa len opytat, aku platnost ma zakupeny kupon?do kedy si teda mozno tovar vyzdvihnut od jeho zakupenia? (nikde som tuto info nenasla, mozno som len prehliadla).
dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Pekný deň Katka,

pri tomto tovare zadávate adresu na doručenie hneď pri zadávaní platby. Takže z tohto dôvodu neuvádzame platnosť vocuheru. Takže tovar obdržíte do 7 pracovných dní.

Emília Rožňaiová

Dobry den,
staci pre vyzdvihnutie kavy, ukazat u vas kupon alebo nadiktovat cislo zlavoveho kuponu, alebo musi byt vytlaceny? Dakujem pekne. Emiia

Caffe4U team

Dobry den,

dakujeme za dotaz. Ak si pri kupe kuponu hned aj uplatnite tento kupon, zlavomat nam do konca dna preposle Vasu objednavku. Dalsi den Vam kavicka bude pripravena a v poobednych hodinach si ju budete moct vyzdvihnut.

Dakujeme,

petra

,,V jednom kilograme škoricovej zelenej kávy je 100 000 miligramov kyseliny CGA! "…asi je to logicky vysvetliteľné, ale prosím Vás o odpoveď…v 1000mg kávy sa ako môže nachádzať 100 000 mg CGA? Ďakujem

Michaela Horňáková

Dobry den,

rada by som si zakupila 500g kavy.
Po zadani tovaru do kosika a zakupenia kuponu na postovne do 1kg, mi objednavku spocitalo /ok/, az na to, ze mi potom dava volbu dorucenia osobne/0Eur/ alebo kurierom /3,85Eur/. Neviem, co mam zvolit, lebo potom mi zapocitava v objednavke 2× postovne 2,40+3,85. Viete mi poradit?

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela,

zvoľte prosím spôsob taký ktorý Vám vyhovuje. Osobný odber, alebo doručenie poštou, alebo kuriérom GLS. Podľa toho sa Vám suma za náklady na dopravu navýši.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore