Kulinárske špeciality formou degustačného menu v Hoteli AGÁTKA****
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 1. 2016.
V cene
- 1× 50 g Listový špenát s filetovaným pomarančom a zázvorovým dresingom
- 1× 80 g Ministeaky z bravčovej panenky na slivkovo-brusnicovej omáčke s červeným vínom s anglickou zeleninou
- 1× 80 g Zemiaky pečené na rozmaríne s maslom
- 1× 50 g Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou a šľahačkou
Rezervácia: Je potrebné urobiť minimálne 24 hod. vopred na tel. č.: +421 2 459 436 11.
Jedlo so sebou: Nie.
Kapacita reštaurácie: 45 miest.
Reštaurácia fajčiarska/nefajčiarska: Nie/áno.
Parkovanie: Áno – bezplatné.
Wi‑Fi: Áno.
- Zmenu, prípadne storno rezervácie je potrebné urobiť min. 24 hodín vopred.
- Voucher je potrebné uplatniť do konca jeho platnosti – inak voucher prepadá.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 1. 2016.
V cene
- 2× 50 g Listový špenát s filetovaným pomarančom a zázvorovým dresingom
- 2× 80 g Ministeaky z bravčovej panenky na slivkovo-brusnicovej omáčke s červeným vínom s anglickou zeleninou
- 2× 80 g Zemiaky pečené na rozmaríne s maslom
- 2× 50 g Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou a šľahačkou
Rezervácia: Je potrebné urobiť minimálne 24 hod. vopred na tel. č.: +421 2 459 436 11.
Jedlo so sebou: Nie.
Kapacita reštaurácie: 45 miest.
Reštaurácia fajčiarska/nefajčiarska: Nie/áno.
Parkovanie: Áno – bezplatné.
Wi‑Fi: Áno.
- Zmenu, prípadne storno rezervácie je potrebné urobiť min. 24 hodín vopred.
- Voucher je potrebné uplatniť do konca jeho platnosti – inak voucher prepadá.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Jesť zdravo. Jesť elegantne. Jesť s úsmevom. To je umenie. Umenie, ktoré sa servíruje v špičkovej reštaurácii v Hoteli AGÁTKA****.
Spríjemnite si deň dokonalosťou na tanieri a ochutnajte skvelé jedlo podávané v troch chodoch. Vybrať si môžete variant pre jedného alebo pre dvoch.
Listový špenát s filetovaným pomarančom a zázvorovým dresingom
Ministeaky z bravčovej panenky na slivkovo-brusnicovej omáčke s červeným vínom s anglickou zeleninou
Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou a šľahačkou
Kulinárske špeciality domácej i zahraničnej kuchyne môžete ochutnať v príjemnom prostredí hotelovej reštaurácie s výhľadom na zelené nádvorie hotela.
Prvý boutique hotel na Slovensku nájdete na okraji Bratislavy s výhľadom na Malé Karpaty, v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúrsky prales.