Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt v ALTIS Resort**** pri Oravskej priehrade, až 2 deti do 12 rokov zdarma

4,6 / 5 Hotel ALTIS Rezort Orava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Kristína Fabiánová

Dobrý večer, pozrela som si Vašu ponuku a mala by som otázku ohľadom ubytovania. Je v tejto zľave počítané s ubytovaním v hlavnej budove hotela, alebo vo vedľajšej budove pri ľadovej ploche ?

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý večer, ďakujeme za prejavený záujem o naše služby. Ubytovanie ponúkané na zľave je v hlavnej budove hotela, teda v izbách Deluxe.
V prípade záujmu o rezerváciu nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk. S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

Andrea Malkova

Dobry den, chtela bych se Vas zeptat, zda-li mate volny pokoj v terminu od 17. 2. – 20. 2.? Dekuji predem za odpoved. Hezky vecer.

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý večer, áno v termíne 17.02.2016–20.02.2016 ešte máme k dispozícii voľnú izbu. V prípade záujmu o rezerváciu nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk. S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

Lenka

Dobrý večer, napriek tomu, že uvádzate doplatok za dieťa do 5,99 rokov, platilo by to aj pre 9 mesačné dieťa , plne dojčené, s vlastnou stravou, v prípade možného ubytovania? Ďakujem.

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý večer, ďakujeme za prejavený záujem o naše služby.
Doplatky za polpenziu pre dieťa je potrebné uhradiť len pokiaľ budete mať o ňu záujem. V prípade ďalších otázok nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk. S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

Blanka Božiková

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sú v hoteli voľné izby spomínanej zľavy v termíne 10. – 12. jún. Vďaka

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o služby rezortu Altis. V termíne 10.06.2016–12.06.2016 máme ešte k dispozícii izby. V prípade záujmu o rezerváciu alebo zodpovedanie akýchkoľvek otázok, nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk.

Petra

Dobry den chcela by som sa spytat kolko by stal pobyt 2dospely,2deti 8a11rokov,s moz­nostou pristelku,v case 13.7–17.7,za odpoved dakujem

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý deň,
wellnes pobyt v hoteli Altis**** je možné využiť iba do 30.06.2016. V prí­pade iných termínov nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk alebo telefonicky 0911 394 747.
S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

Klaudia

Dobrý deň, mám záujem o variant pre dve osoby na dve noci v termíne od 11.1. do 25.3.2016 a chcem sa opýtať či je voľný termín v týždni 1.2.-5.2.2016? Ďakujem

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o služby rezortu Altis. V termíne 01.02.2016–05.02.2016 máme ešte k dispozícii poslednú voľnú izbu. V prípade záujmu o rezerváciu alebo zodpovedanie akýchkoľvek otázok, nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk.

Jana

Dobrý deň. Uvažujem o kúpe kúponu a najväčším lákadlom je pre mňa klzisko. Pobyt by som chcela v týždni a zrejme počas februára. Chcela by som sa spýtať, či môžem ako ubytovaný hosť využiť klzisko každý deň pobytu, prípadne na dlhší čas? Viac ako hodinu.
A ešte by ma zaujimalo, či Váš hotel usporiadava nejaké tanečné večery?!?…ak áno, tak či aj počas týždňa a ak nie, tak kde asi najbližšie by sa dalo zabaviť?!?
Ďakujem za odpovede a prajem pekný deň.

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý večer,
ľadovú plochu je možné využívať iba na základe určených časov podľa obsadenosti aj viackrát za pobyt. Tanečné večery na hoteli neusporiadavame. V prípade záujmu Vám vieme odporučiť miesta, kde by ste sa mohli zabaviť.
V prípade záujmu o rezerváciu alebo ďalšie otázky, nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk. S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

Lívia

Dobrý deň,

zaujímam sa o Vašu ponuku. KOľko by stál pobyt, keby sme mali ešte 2 deti vo veku 11 a 13 rokov? Ďakujem.

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o naše služby. Cena kupónu závisí od termínu a platí pre 2 dosp.osoby. Doplatky za deti sú: 11r.dieťa – na prístelke zdarma, polpenzia 8,00€/deň. 13r. dieťa – na prístelke 15,00€/noc, polpenzia 15,00€/deň, V prípade záujmu o rezerváciu alebo ďalšie otázky, nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk. S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

EVA

Dobrý večer chcem sa spýtat či mate volne 7.1.2016–10.1.2016 izda de luxe dvaja dospely a jedno dieta 12-ročne polpenzia ,aka cena a aky kupon dakujem

Recepcia Hotel Altis****

Dobrý večer pani Eva,
ďakujeme za prejavený záujem o služby rezortu Altis. V termíne 07.01.2016–10.01.2016 máme ešte k dispozícii voľné ubytovacie kapacity. V pondelok by mal byť prístupný aj kupón s platnosťou na tento termín, takže si ho budete môcť zakúpiť za príslušnú cenu. Doplatok za 12-ročné dieťa je za prístelku 15,00€/noc a za polpenziu 15,00€/deň. V prípade záujmu o rezerváciu alebo zodpovedanie akýchkoľvek otázok, nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk.

Iveta

Pozdravujeme,chceme sa opýtať na cenu : 2dospelí, 3deti vo veku 8,12,16rokov na 3dni/2noc/ , ktorý kupon a aký doplatok, aby sme nepreplácali.da­kujeme

Recepcia Hotel Altis****

Dobrý večer,
ďakujeme za prejavený záujem o naše služby. Cena kupónu závisí od termínu a platí pre 2 dosp.osoby. Doplatky za deti sú: 8r.dieťa – na prístelke zdarma, polpenzia 8,00€/deň. 12r. dieťa – na prístelke 15,00€/noc, polpenzia 15,00€/deň, 16r. dieťa – na prístelke 15,00€/noc, polpenzia 15,00€/deň. Keďže izby Deluxe sú 2-lôžkové s možnosťou 2 prísteliek, odporúčame pre Vás Apartmán FAMILY zložený z 3 izieb – doplatok je 30,00€/apartmán/noc. V prípade záujmu o rezerváciu alebo ďalšie otázky, nás prosím kontaktujte na recepcia@hotelaltis.sk. S pozdravom Recepcia Altis Resort****.

Kristína

Dobrý den,
Chcem sa informovat, ci mate aj detsky kutik? Dakujem

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý deň, ďakujeme pekne, priamo detský kútik na Hoteli nemáme, ale niekedy v špeciálne dni mávame pre detičky taký menší kútik s hračkami. Želáme ešte príjemný zvyšok dňa.

Dada Hradska

Aku teplotu vody maju bazeny?

Recepcia Hotel Atlis****

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o služby rezortu Altis****. Teplota vody vo vnútornom bazéne je cca 30°C. V prípade záujmu o rezerváciu alebo ďalšie informácie, nás neváhajte kontaktovať na recepcia@hotelaltis.sk.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore