Termín
Platnosť do 31. 1. 2016.
V cene
Exkluzívne 5-chodové degustačné menu pre dve osoby
- 2× Studené predjedlo:2× 100 g Parmezánová palacinka plnená údeným lososom a prepeličím vajíčkom spolu s tartarom z lososa s wasabi majonézou
- 2× Teplé predjedlo:2× 300 g Špikové kosti podávané so strúhaným chrenom a domácim celozrnným chlebom
- 2× Hlavný chod 1:2 × 150 g Jahňacie kotletky podávané na červenej šošovici s chorizom
- 2× Hlavný chod 2:2 × 150 g Kačacie prsia medium-rare na citrusoch
- 2× Dezert:2× Hruškovo čokoládová tortička podávaná s hruškovým chutney
Obmedzenie
Môžete využiť do 31. 1. 2016
- Rezervácia je nutná aspoň 1 deň vopred na tel. č. 055/622 05 37 alebo +421 911 698 198.
- Je nutné preukázať a platným voucherom.
- Voucher je možné využiť pondelok až piatok od 15:00 hod.
- Parkovanie: k dispozícii zadarmo vlastné parkovisko reštaurácie.
- Zmenu rezervovaného termínu je potrebné oznámiť najneskôr deň vopred, inak kupón prepadá.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vymenujte desať vecí, ktoré máte na tomto svete najradšej. Ktorú priečku získalo skvelé jedlo? Alebo ovládlo priečky všetky? Ochutnajte luxus na tanieri v Reštaurácii Culinario Club!
Degustačné menu pre vás pripravil Juraj Hruška, ktorý v reštaurácii pôsobí ako Executive Chef. Všetky jedlá, ktoré ochutnáte, predchádzajú kritickému oku tohto talentovaného šéfkuchára. Juraj Hruška sa špecializuje na francúzsku kuchyňu, Fusion New Wave, Finger foods, Tapas, live cooking a tiež semináre, prezentácie a televízne programy. Základom jeho kuchyne sú čerstvé a kvalitné suroviny, s dôrazom využívania sezónnej ponuky zeleniny a ovocia.
Culinario Club je reštaurácia plná pôžitkov, emócií a harmónie. Delikatesy našej kuchyne sú výnimočné, pripravované z kvalitných surovín. Využívame rôzne spôsoby úpravy, ako napríklad konfitovanie, Sous-vide, grilovanie na grile BigGreenEgg na 100% organickom uhlí. Nielen ingrediencie a spôsob prípravy, ale aj vášeň, s ktorou kuchári pripravujú každý pokrm, je zárukou mimoriadneho zážitku a kvality.