



Kokosový cukor
Prehľad ponuky




„Ty kokos!“ chce sa zvolať každému, kto si prečíta o množstve pozitívnych vlastností, ktoré kokosový cukor má. Veď čítajte sami:
Kokosový cukor je druh cukru, ktorý sa získava z kokosovej palmy, a práve preto sa v mnohých ohľadoch odlišuje od ostatných kokosových produktov zhotovovaných z ovocia. Toto prírodné sladidlo je čoraz populárnejšie.
Využíva sa pri varení, a všade tam, kde dobre funguje ako prírodná alternatíva klasického cukru. Aj v prípade kandidózy sa ho oplatí využívať, pretože nejde o bežný cukor a preto nevyživuje ani kmene plesne candida. Ide o skutočne vzácnu látku, ktorá má nižšiu glykemickú hodnotu ako bežný cukor, avšak vyšší obsah živín.
Na jedno poštovné si teraz môžete objednať aj ďalšie produkty od predajcu BIOpotravinyLOLILA:
Sušené ovocie ACAI – pomáha znižovať cholesterol!