Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Potešte svoje oči na jednej z najväčších predajných výstav orchideí v Európe a návštevou kláštora v Klosterneuburgu

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Petra Dobrovodská

Dobrý deň, zaplatila som si tento zájazd na 20.2.2016, s tým že mi následne bolo napísané, že termín mám rezervovaný. Dnes mi však prišiel mail že tento termín je nedostupný a bol mi ponúknutý termín 27.2.2016. Tohto termínu sa však nemôžem zúčastniť. Ako mám postupovať aby mi boli vrátené peniaze? Pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra,

kontaktujte nás prosím na tel. číslo +421 232 117 3­21 alebo nám napíšte na podpora@zlavomat.sk a daný problém vyriešime. :)

Zuzana K.

Dobrý deň, chcem sa spýtať presne to isté čo pani „Jana k“. Našla som presne také isté informácie, že tento rok sa táto výstava nekoná, nie v Klosterneuburgu. A v inej cestovke mi povedali, že sa bude konať až v roku 2017, že je to výstava 2 ročných intervalov. Zaujímalo by ma preto, či to celé nie je zavádzajúce?
A prosím odpoveď na otázku, nie skopírovanie textu/programu zo zľavy, ako ste to urobili v odpovedi pre pani „Janu k“. Ďakujem pekne.

STARTRIP

Vážená pani Zuzana K. , neviem kde a aké ste našla informácie, no my budeme realizovať zájazd v termíne 20.2. a 27.2.2016 s pro­gramom tak ako prezentujeme.

Slávka Ondrejková

Dobrý deň, do kedy je platnosť ponuky?
Respektíve, do kedy treba objednať?
Ďakujem,
 S.O.

Zlavomat.sk

Pekný deň Slávka,

termín zájazdu 20.2.2016. V prí­pade záujmu o pobyt Vám odporúčame si pobyt zakúpiť a zarezervovať čo najskôr.

Kupková Anna

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či platia zľavy ZŤP a ZŤP-S,koľko by stál celý autobus, keby sme si ho objednali ako Občianske združenie, kde bude tá výstava orchideí. Ďakujem.

STARTRIP

Dobrý deň pani Kupková, ceny vstupov
■výstava orchideí 10,50 €/ dospelá osoba, 8,50 € / študent, 9,50 € / seniori

Jana k

Dobry den,
na stranke klastora v Klosterneuburgu nevidim tento rok ziadnu planovanu vystavu orchidei.

Vystava orchidei v danom case sa kona v zahrade Hirschstetten – ide o zajazd na tuto vystavu, alebo som len nieco prehliadla?

Dakujem za odpoved.

STARTRIP

Dobrý deň pani Jana, program zájazdu je
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách.

Príchod do čokoládovne v Kittse – prehliadka čokoládovne. Počas prehliadky uvidíte výrobu čokoládu za plnej prevádzky. Možnosť nákupov.

Presun na výstavu orchideí a tilandsií. Počas návštevy budete mať možnosť uvidieť nielen známe ale aj výnimočné orchidee, exotické tilandsie, ktoré kvitnú len raz za život a pochádzajú z tropických pralesov. Výstava je spojená aj s predajom. Individuálny program.

Návšteva kláštora Klosterneuburg. Jeho história siaha ku markgrófovi Leopoldovi III. Ku kláštoru sa viaže aj história vína. Vína sú pestované vo vyberaných viniciach. Z tohto výletu nemôžete odísť pokiaľ neochutnáte pohár lahodného vína.

V podvečerných hodinách odchod na Slovensko.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore