Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Marika Slebodníková

Dobrý večer, chcem sa opýtať nasledovné. Kým som dokončila knihu so 24 stranami A4,prišla som na to, že na zlavomate už nieje táto možnosť . Našla som tam len knihu so 40 stranami. Chcela by som dať vytlačiť 6 kníh. Viete mi túto knihu vytlačiť v cene 9,90? dakujem

Sona

Dobry den, prosim Vas priblizne kolko fotografii mozem nahrat do 24-stranovej knihy a kolko do 40-stranovej?
Dakujem

FotoMagica

Dobry den. Pocet fotografii nie je obmadzeny, zavisi ake budu velke. Pokial jedna velka na celu stranu, tak v 24 stranovej ich budete mat 24, pokial malych 10 na stranu,tak 240 .

Andrea

Dobrý deň, mala by som záujem o túto XL fotoknihu, ale v špirálovej väzbe, dalo by sa to spraviť, ak si kúpim kupón tu, kde sú len v tvrdej väzbe? Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Žiaľ, voucher je možné použiť iba na fotoknihu v tvrdej väzbe.

Marian

Objednaval som si 2 knihy cez software fotomagica a uviedol som aj cisla kuponov. Ako zistim ci sa moja objednavka spracuva alebo nie? Objednavka bola zaslana 31.2.2016. Rad by som vedel ci sa musim koli tomu zastavit osobne alebo sa to da zistit aj nejako jednoduchsie. Dakujem.

FotoMagica

Dobry den. Potvrdenie o prijatí objednávky je zaslané emailom po odoslaní objednávky. Doba spracovania je 10 pracovných dní. Stav objednavky je bud ako „prijata“ – potvrdzovaci email, alebo „expedovana“ – potvrdzujuci email. O stavoch jednotlivych vyrobnych procesov zial nie je mozne samostatne informovat. Pokiaľ ste potvrdenie neobdrzal, prosim kontaktujte nas cez http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Marian

Dobry den, zaujimalo by ma ako si mozem overit stav mojej objednavky, tel kontakt na seba nemate, dost nevidane. Dakujem

FotoMagica

Dobry den. Potvrdenie o prijatí objednávky je zaslané emailom po odoslaní objednávky. Doba spracovania je 10 pracovných dní. Pokiaľ ste potvrdenie neobdrzal, prosim kontaktujte nas cez http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Aďa

Dobry den,
ak mam objednany kupon na 104 stranovu knihu a velmi rada by som vyrobila knihu so 106 stranami, viete mi tie dve strany nejako douctovat, aby som ich nemusela mazat? Ak ano, kolko by, prosim, stali taketo dve strany naviac?

FotoMagica

Dobrý deň
Z technologických príčin je možné pridávať iba po 8 strán,čiže buď bude mať fotokniha 104 alebo potom 112 strán. Doplatok za každých 8 strán je 3,0 €

Miška

Dobry den, chcem sa spytat, ci vsetky varianty fotoknih su urcene na vysku A4 …Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň.
Áno, všetky varianty fotokníh A4 sú s orientáciou na výšku.

Katarína Papánková

Dobrý deň,prosím vás objednala som si fotoknihu,z účtu mi stiahlo 9.90 použila som voucher a teraz mám kuriérovy zaplatiť 10,50 môžet mi prosím povedať kde som spravila chybu keď do objednávky som zadala číslo vouchera.Prečo neplatím len za poštovné? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Objednaný bol iný produkt, na aký ste si zakúpila voucher. Zakúpenú ste mala fotoknihu veľkú ( cca. A4 ) a objednala ste si väčšiu fotoknihu XL ( cca. 30 × 30 cm ). Voucher sme však akceptovali a doúčtovaná bola suma rozdielu medzi jednotlivými vouchermi .

Adriana Hudecova

Dobry den, chcem sa spytat ked si objednam 2 rovnake fotoknihy na 1 objednavku je potrebne si zakupit 2 vouchre? Alebo staci 1 voucher a obe knihy su za 9.90eur

FotoMagica

Dobrý deň. Na každý kus fotoknihy je potrebné zakúpiť 1 voucher .

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Adriana,

všetky varianty sú nastavené len pre 1 knihu, preto je potrebné zakúpiť si 2 vouchery.

Eva

Dobry den, Ak si objednam voucher za 9,90 ktory zaplatim cez zlavomat nasledne pri objednani tejto knihy bude mi odratany a uz nedoplacam nic?iba postovne?

Zlavomat.sk

Dobrý večer pani Eva,

presne tak, doplácate iba za poštovné. Aby bola cena manuálne upravená, je dôležité na stránke www.fotomagica.sk zadať pi objednávke správny kód voucheru.

marianna

dobry den, nikde som nenasla postovne??a kolko mozem objednat knih na jednu objednavku??
dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Mariana, na jedno poštovné je možné poslať maximálne 3 knihy
Cena doručenia kuriérom UPS
do 2 kg. – 4.50 €
2 – 3 kg. – 7.00 €
nad 3 kg. – 9.00 €

Lenka

Dobry den, Ak si objednam napr.najlacnejsi voucher za 9,90 ktory zaplatim cez zlavomat nasledne pri objednani tejto knihy bude odratany a uz nedoplacam nic? Iba kurierovi postovne? A ak si objednam 3vouchery je mozne ich uplatnit vsetky v jednej spolocnej objednavke na 3 knihy?

Zlavomat.sk

Pekný deň Lenka, ak uplatníte vouchery v jednej objednávke je možné poslať knihy na jedno poštovné.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore