Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Chorvátska špecialita! Brancin na žaru, zemiaky so špenátom a zeleninová obloha!

4,0 / 5 Reštaurácia Rijeka Košice  (mapa)

Prehľad ponuky

4,0

Predobjednával som pizzu telefonicky a aj keď sa to oficiálne nedá, tak mi vyhoveli. Následne som…

Martin
Varianty (1)

Dovolenková vôňa! Dovolenková chuť! Chorvátske špeciality v Reštaurácii RIJEKA „na žaru“!

Väčšinou cestujeme my do Chorvátska. A teraz Chorvátsko prišlo za nami. Na tanieri! Ochutnajte jednu z obľúbených chorvátskych špecialitiek – rybku Brancin so zemiakmi a špenátom.

Chorvátske ryby sa pripravujú na olivovom oleji a medzi najčastejšie používané korenie patrí soľ, korenie, petržlenová vňať, bobkový list, mletá paprika, drvená rasca, korenie vegeta, rôzne bylinky a tiež cesnak. Ku koncu prípravy sa niekedy pridáva trocha bieleho vína, alebo sa v ňom ryby priamo varia. Ochutnajte! 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore