Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zájazd do Národného parku Plitvické jazerá v Chorvátsku

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Marek

Dobrý deň, Je potrebný pas ? alebo stačí iba občiansky preukaz a zdravotný preukaz ?

CK Agama

Dobry den,ak mate slovenske obcianstvo tak staci OP. Pekny den.

test test

Zdravím, nie je nejaká iná možnosť ako zakúpiť zájazd na plytvické jazera ako cez platobnú kartu ? napr bankovým prevodom alebo Paypalom , Gopay ???

CK Agama

Dobry den,termin 16.9.-18.9. sa na zlavomate da zakupit len cez platobnu kartu. Druhy termin by mal ist aj prevodom. Sposob platby my CK neurcujeme kontaktujte preto prosim zakaznicke centrum zlavomate nech Vam s tym pomozu nakolko my na toto nemame dosah. Pekny den.

Simona Jankovičová

A zvládlo by taký výlet aj sedemročné dieťa? Ešte by ma zaujímala cena vstupenky do národného parku a či by malo dieťa zľavnené vstupné. Ďakujem

CK Agama

Dobry den,

Narocnost zajazdu si regulujete sami a to tym, ze cca polovicu navstevy NP je individualne volno, ale je vhodne aj pre deti, chodia s nami aj deti. Dokonca tam vidiet mamicky s kocikmi:-) Vstupne pre dospelu osobu je cca 130 kun a dieta cca 90 kun. Pekny den.

Simona Jankovičová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sú ešte voľné tri miesta v dátume 16.9–18.9. Ďakujem

CK Agama

Dobrý deň, áno nech sa páči, máme voľné miesta. Pekný deň.

Ľudmila Hiadlovská

Dobrý deň.Potrebovala by som aspon predbežný odhad odchodu z Ba alebo z Nitri..aby som sa vedela rozhodnuť na zakúpenie voucheru.Ďakujem

CK Agama

Dobrý deň,
predbežný odchod z Nitry je cca o 20:00 a z Bratislavy cca o 22:00. Presné časy dáme vedieť cca týždeň pre odchodom. Pekný deň.

Ľudmila Hiadlovská

.dobrý deň.Potrebovala by som aspon predbežný odhad odchodu z Ba alebo z Nitri..aby som sa vedela rozhodnuť na zakúpenie voucheru.Ďakujem

Adriana

Dobry deň,
mňa by zaujimalo, ze teda ste CK sidliaca v Nitre, ale nastupne miesto v Nitre je za poplatok a v Bratislave nie. Preco je to tak?

CK Agama

Dobrý deň,
je to preto, lebo kalkulácie na autobus sa počítajú z Bratislavy (nie je pravidlo, že autobus vychádza z Nitry) a ostatné nástupné miesta sa potom pripočítavajú. Prajeme pekný deň.

Maria

Ako je to so stravovaním v NP??? Sú k dispozícii nejaké bufety prípadne restauracia, či si mám zobrať so sebou viac desiaty a vecerat budeme až v Záhrebe

CK Agama

Dobrý deň, v NP sú bufety aj reštaurácie, netreba si brať so sebou toľko jedla. Len si treba zameniť kuny. Pekný deň.

Zuzana

Dobry den,chcela by som sa spytat ak by sme chceli nastupovat v Trnave ako to treba nahlasit a kedy?

CK Agama

Dobrý deň, nástupné miesto sa nahlasuje pri rezervácií voucherov, keď ich budete posielať na našu mailovú adresu. Prajeme pekný deň.

Tünde

Dobry den. V cene je aj ubytovanie? ☺

CK Agama

Dobry den, tento zajazd je bez ubytovania- odchadza sa v piatok, cely den sme v NP, vecer v Zahrebe a v sobotu sa zo Zahrebu odchadza spat na Slovensko. Prajeme pekny vecer.

Šimon Socháň

Ešte by som sa chcel opytať, čo znamená miesto pri rezervácii. Či je to miesto nástupu alebo trvalého pobytu?

CK Agama

Dobry den, znamena to miesto nastupu. Pekny den.

Šimon Socháň

Dnes som objednával prvý krát cez zlavomat a nevedel som, či napísať moje dva vouchery na seba alebo jeden na priatľku s ktorou ideme na tento zájazd. Preto sa chcem opytat, či jeden z voucherov, ktoré sú písané na mňa, bude platný aj pre ňu.
Ďakujem

CK Agama

Dobrý deň, to vôbec nie je problém, dokončenie rezervácie prebieha u nás v CK prostredníctvom mailu, kde uvediete údaje o účastníkoch zájazdu. Nezáleží na tom, kto je napísaný na voucheri. Pekný deň.

Ladislav

Preco nie su nastupne miesta, aj Kosiciach ci Presove aspon jedno mesto na vychode Slovenska by bolo fajn. Dakujem Pekny den

CK Agama

Dobrý deň,

sme cestovná kancelária sídliaca v Nitre a je pre nás nerentabilné začínať s nástupom na východe Slovenska. Cestujú s nami mnohí zákazníci aj z východu, nastupujú v Bratislave a je to pre nich ekonomickejšie ísť vlakom ako doplácať veľkú sumu za náš autobus, o čom sme sa už neraz presvedčili. Za pochopenie ďakujeme. Pekný deň.

Turcanova

Dobrý deň, ak ide iba jedna osoba na výlet, môže sedieť samostatne na dvojsedačke v autobuse za poplatok? Ak áno, aká je výška takéhoto poplatku. Pekný deň.

CK Agama

Dobry den, sediet sama na dvojsedacke mozete ak si zakupite 2 x voucher. Pekny den.

Alžbeta Pintérová

Dobrý deň. V cene je zahrnutý aj sprievodca?

CK Agama

Dobry den, v cene je zahrnuty aj slovensky sprievodca. Pekny den.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore