Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Ľubica

Dobrý deň,
neuvažujete o sprístupnení softvéru aj pre MAC? Väčšina firiem už vychádza v ústrety aj iným než užívateľom OS Windows.
Ďakujem za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň

Žiaľ, momentálne je používateľov ( návštevníkov našich stránok ), MAC OS menej ako 2 %, takže túto verziu aplikácie nepripravujeme. V príprave máme však online verziu pre web prehliadač, tá bude nezávislá na platforme .

Anton

Program FotoMagica sa nedá stiahnúť.

FotoMagica

Dobrý deň.

Aplikáciu si môžete stiahnuť na http://www.fotomagica.sk/download/ alebo prostredíctvom priamej linky na http://application.fotomagica.sk/setup/fotomagica_sk/fotomagica_setup.exe .

Eika

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či je možné predĺžiť platnosť voucheru, ak by som nestihla vytvoriť fotoknihu do skončenia platosti kupónu.

Ďakujem za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň

Ohľadom predĺženia voucheru prosím kontaktujte prosím zákaznícku podporu cez formulár na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Ĺubomíra

Dobry vecer,prosim vas budete mat ponuku voucherov aj s vyuzitim do konca oktobra? Dakujem pekne

FotoMagica

Dobrý deň.

Áno, po skončení aktuálnej akcie bude od 1.10 spustená nová akcia ;)

Marián Karas

Dobrý deň, chcem sa opýtať ci by som si este mohol objednat knihu s 24 stranami. Ide o to, ze manzelka sa dost narobila kym fotoknihu urobila za tyzden, a ja som chcel kupon kupit az dnes a bohuzial som zistil, ze uz nieje k dispozicii. Dakujem za pochopenie a vybavenie.

FotoMagica

Dobrý deň

Prosím, kontaktuje zákaznícku podporu cez formulár na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ s číslom objednávky, ktorú chcete vyrobiť vo viacerých kópiách .

Michaela

Dobrý večer!

Prosím Vás ak by som Vám poslala návrh fotoknihy cez víkend prípadne najneskôr v pondelok 12.9.2016 stihla by sa vyrobiť a doručiť do 22.9.2016? Rozsah fotoknihy by bol maximálne 64 strán.
Za skorú odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom Miška

FotoMagica

Dobrý deň. Výroba trvá štandardne 10 pracovných dní, každopádne, momentálne je táto doba oveľa kratšia, takže by sa mala objednávka stihnúť do Vami požadovaného termínu.

Stevka

Dobrý deň prajem nikde nevidím info ohľadom poštovného, koľko sa dopláca ? A je možné poštovné doplatiť na dobierku ? :)

FotoMagica

Dobrý deň. Cena doručenia prostredníctvom kuriéra UPS je 4,50 € a uhrádza sa pri preberaní zásielky.

Luboš

Dobrý deň, mám záujem o veľkú fotoknihu 104 strán A4 dva kusy. Je možné aby bol formát aj na šírku? (nie na výšku)
Ďakujem

FotoMagica

Dobry den
Zial, v ramci tejto akcie nie je format s orientaciou na sirku. Pokial si zelate informovat sa o akcii s orientaciou na sirku, prosim kontaktujte nas na info@fotomagica.sk .

Michaela Capcarová

Dobry den chcem sa opytat mam dve 24 stranove vouchery. Jednu knihu som prekrocila na 26 stran. Kolko budem doplacat? ak si objednam 2 knihy naraz zaplatim.1 pos­tovne?

FotoMagica

Dobry den
Pokial budu objednavky zaslane naraz, t.z. v ramci jedneho dna, budu zlucene do jednej zasielky za jedno postovne. Doplatok je uctovany vzdy za 8 stran, taktiez z technologickych dovodov je potrebne pridavat vzdy po 8 stran. Doplatok je pri A4 fotoknihe 3,0 € a pri XL fotoknihe 4,0 € za kazdych 8 stran.

Lucia

Dobrý deň, kde sa dá kniha vyzdvihnut osobne ?Na mape mi to nezobrazuje ,viete mi napisat nejaky popis ? Velmi pekne dakujem.

FotoMagica

Dobrý deň.
Mapku pre osobné vyzdvihnutie najdete pod formularom na podstranke http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

albiva

Dobry den, chcem sa opytat, ked si zakupim kupon na A4 104stranovu fotoknihu, no potrebujem viac stran. Mozem stale uplatnit zlavovy kupon a suma za dodatocne strany mi bude nejako priratana? Ak ano, aka je suma za kazdu dodatocnu stranu? Dakujem

FotoMagica

Dobry den
Ano, voucher mozete vyuzit, za kazdych 8 stran je nasledne doplatok 3,0 €

klaudia

Dobry den, mam zaujem o fotoknihu na 64 strán, ktora stoji 17,90 eur. Jedna sa o fotoknihu na vysku alebo sirku? mam zaujem o fotoknihu na sirku. Dakujem

FotoMagica

Dobry den
V ramci tejto akciu ide o fotoknihy s orientaciou na vysku alebo stvocovy format.

Petra

Dobrý deň, na poslednej dvojstrane návrhu knihy A31 sa mi ľavej strane zobrazuje čiarový kód. Bude viditeľný aj v knihe?
Ak som pri začatí výroby knihy zadala formát A30 (24stranová kniha) a počas výroby som pridala stránky, musím niekde zmeniť zadanie na A31 (40stranová kniha)? Ďakujem

FotoMagica

Dobry den

Ano, ciarovy kod je sucastou fotoknihy, nie je ho mozne odstranit. Kupon je platny na fotoknihu s orientaciou na vysku – je to produkt c. A30, mate zle zvoleny format fotoknihy. Pri nastavovani noveho navrhu je ponuknuty pocet stran, ktore si prajete v navrhu mat.

Kristína

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či keď dám vyrobiť knihu, ostane mi uložená v programe a budem ju môcť dať vyrobiť ešte raz, alebo je možné dať knihy vyrobiť naraz, v počte 2 kusy s uplatnením 2 voucherov súčasne.
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň.
Áno, vami vytvorený návrh zostáva uložený v počítači. Je možné objednať aj viacero kusov fotokníh naraz a uplatniť si viacero voucherov .

Katarína

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či je možné si skopírovať stránky z jedného návrhu do druhého. Začala som totiž robiť návrh so 40-timi stranami a nakoniec mi bude stačiť 24. Prípadne, dajú sa nejako odobrať stránky?
(Kupón som ešte nekúpila, takže s tým problém nemám.)

Za odpoveď ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň.
Kopírovať jednotlivé stránky z návrhu do návrhu žiaľ nie je možné. Odobrať stránky môžete tak, že v dolnom rade náhľadov sa nastavíte na poslednú dvojstranu ( nie poslednú stranu ) a stlačíte ikonku krížka .

Lenka

Dobrý deň

Možnosti formátov som si prečítala. Mňa by skôr zaujímalo, aký je použitý formát na týchto obrázkoch, pretože sa mi páči.

FotoMagica

Dobrý deň
Na banneri je fotografia XL fotoknihy .

Lenka

dobry den, chcem sa spýtat, či si možem nastavit na kazdej strane knihy lubovolny pocet fotiek(napr 4F na jednej strane a na dalsej strane naprikklad 2F),alebo je tam limitovany pocet fotografii na knihu?Knižka ma 24stran?alebo to zavisi od toho,kolko fotografii si nastavim?

FotoMagica

Dobrý deň. Počet fotografií, ako aj rozloženie a veľkosť je možné meniť podľa potreby, nie je to obmedzené. Fotoknihu je možné vyrobiť od 24 do 128 strán.

Lenka

Dobrý deň

Na úvodnej fotke, alebo napr. 7. obrázku je aký rozmer fotoknihy? XL?

FotoMagica

Dobrý deň. Fotokniha XL je štvorcového formátu, A4 je obdĺžnikového formátu .

Juraj Bopko

Zdravím, rád by som sa spýtal na cenu poštovného, píšete osobný odber. Ďakujem

FotoMagica

Cena doručenia kuriérom UPS je 4,50 € .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore