Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hĺbkové hydratačné ošetrenie na omladenie pleti, shakerová masáž s anti-age účinkom alebo úprava obočia aj s farbením mihalníc

4,5 / 5 Kozmetika MONA Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Veronika

Dobrý deň, rozmýšľam nad možnosťou „Úprava obočia + farbenie obočia a mihalníc“ . Farbenie obočia som už raz absolvovala ale chcela by som sa spýtať na to farbenie mihalníc – ako cca to prebieha a ako dlho farba vydrží, prípadne či je potom nutná nejaká špeciálna starostlivosť o mihalnice. Dá sa povedať že nafarbenie dočasne nahradí používanie špirály?
A ešte by som sa chcela spýtať na otváracie hodiny – máte otvorené aj cez víkend, alebo len cez pracovné dni sa dá prísť?
Vopred ďakujem za odpovede.

Kozmetika MONA

Farbenie mihalníc sa robí pri zatvorených ociach, pričom sa nanesie na mihalnice farba a nechá sa cca 15 min pôsobiť. Následne sa farba vodou zmyje. Mihalnice sú výrazne čierne ale ostáva im pôvodný tvar. Takže pokiaľ ste zvyknutá nosiť vytočené mihalnice, tak to vám farba nezabezpečí.
Čo sa týka otváracích hodín, pracujem na objednavky, takže nemám presne vymedzené otváracie hodiny, niekedy pracujem aj v sobotu, záleží od objednávok. Treba si zavolať a dohodnúť termin

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore