Podunajské halászlé alebo perkelt z kuracích stehien s maslovými haluškami v Csárde Pressburg
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 7. 11. 2016.
V cene
Na výber z jedál :
- 1× 0,33 l /150 g Podunajské Halászlé s chlebom
- alebo
- 1× 200 g Perkelt z kuracích stehien s maslovými haluškami
Obmedzenie
Môžete využiť do 7. 11. 2016
- Rezervácia: V dňoch streda až nedeľa od 18:00 hod. je nutná rezervácia z dôvodu konania živých hudobných vystúpení na tel. čísle +421 915 913 310. V ostatných termínoch sa odporúča overenie si dostupnosti na tel. čísle +421 915 913 310.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Tradícia. Poctivosť. Dokonalosť. Doprajte si! Vynikajúce halászle s čerstvým chlebom alebo perkelt z kuracích stehien s maslovými haluškami.
Interiér reštaurácie je zariadený vo vidieckom štýle. K dobrej kuchyni neodmysliteľne patrí aj kvalitné víno z vinotéky.
Gastronomické špeciality, kvalitné vína či len posedenie pri káve si môžete vychutnať nielen v reštaurácii Csárda Pressburg, ale i v Lobby bare, Zimnej záhrade alebo dokonca na letnej terase v prostredí plnom stromov a s výhľadom na jazero. Šefkuchár Eduard Varhaník so svojím tímom sa teší na vašu návštevu.