Podunajské halászlé alebo perkelt z kuracích stehien s maslovými haluškami v Csárde Pressburg
Prehľad ponuky
Tradícia. Poctivosť. Dokonalosť. Doprajte si! Vynikajúce halászle s čerstvým chlebom alebo perkelt z kuracích stehien s maslovými haluškami.
Interiér reštaurácie je zariadený vo vidieckom štýle. K dobrej kuchyni neodmysliteľne patrí aj kvalitné víno z vinotéky.
Gastronomické špeciality, kvalitné vína či len posedenie pri káve si môžete vychutnať nielen v reštaurácii Csárda Pressburg, ale i v Lobby bare, Zimnej záhrade alebo dokonca na letnej terase v prostredí plnom stromov a s výhľadom na jazero. Šefkuchár Eduard Varhaník so svojím tímom sa teší na vašu návštevu.
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.