Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vyhliadkový let pre 3 osoby s možnosťou pilotovania – pofičíte až 290 km/h!

4,8 / 5 SOFIAIR SOFIAIR - Letisko Sliač (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Riapoš

Dobrý deň. Mám záujem o vyhliadkový let ako darček k narodeninám a chcel by som vedieť, či doba realizácie letu po zakúpení je možná v mesiacoch február alebo marec 2017, alebo je termín letu po zakúpení inak obmedzený. Ďakujem za odpoveď, s pozdravom Riapoš.

SOFIAIR

Dobrý deň p. Riapoš. Ďakujeme za prejavený záujem o výhliadkový let s našou spoločnosťou. Doba realizácie po zakúpení voucheru je od cca 10.02.2017 pretože do tohto termínu je lietadlo na pravidelnej servisnej prehliadke. Po tomto termíne opať pokračujeme vo výhliadkových letoch podľa požiadaviek klientov a podľa počasia.

Prajem príjemný deň.

S pozdravom

Dzúriková Ivana
SofiAir

Lubica polakova

Dobry den prajem, rada by som sa informovala. Mala by som zaujem zakupit tento darcek – 40min. prelet pre moju priatelku, ale potrebovala by som vediet, ci je mozne uskocnit ten prelet dna 16.januara 2017 nakolko ona byva v zahranici a v tomto termine budeme urcite v sliaci. dakujem za odpoved…S pozdravom Lubica Polakova

SOFIAIR

Dobrý deň p. Poláková,
bohužiaľ nevieme Vám na 100% sľubiť že 16. januára bude možné letieť nakoľko sme limitovaný počasím a zatiaľ Vám neviem potvrdiť vhodné počasie. Preto aby sme mohli letieť nemôže byť oblačno a snežiť nakoľko vtedy vzniká námraza na krídlach.
Samozrejme ak by ste si poukaz zakúpili tak verím že by sme našli nejaký vhodný termín.

S pozdravom
Tím SofiAir

Hradiská

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či akciová cena 140,– € platí pre 3 osoby, alebo je to cena za jednu osobu, ďakujem, Hradiská

SOFIAIR

Dobrý deň p. Hradiská,
cena platí pre 3 osoby nakoľko je lietadlo 4-miestne s pilotom. Čo sa týka trás tak sa vždy vedia prispôsobiť danému klientovi.
Prajem príjemný deń.
Dzúriková Ivana
tím SofiAir

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore