Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Luxusné 6-chodové degustačné menu pre 2 od executive chefa Ladislava Botoša v Pressburg restaurant na Dunaji

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Pressburg restaurant – The Boat

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (2)

2 x Predjedlo:

  • 80 g Kačacia foie gras marinovaná v armagnacu s jablkovým coulis  

2 x Polievka:

  • 250 ml Jemný karotkový krém s medom, chilli a zázvorovým ghí 

2 x Medzichod:

  • 100 g Pomaly pečený konfitovaný bok v porter pive a spicy blender, puree z bielych fazuliek, ražný krutón, brussels sprouts (ružičkový kel)

2 x Hlavný chod:

  • 130 g Filet z mladého diviaka, plnená zemiaková tortella s maslom a šalviou

2 x Dezert:

  • 30 g Čokoládový ganache s pistáciami a amarena višňou

2 x Syr:

  • 50 g Parmigiano 30 mesačný s hruškovým coulis 

Obmedzenie

Voucher je možné využiť od PO -NE od 18:30. Voucher nie je možné využiť 14. 2. 2017.
  • Rezervácia: Z kapacitných dôvodov sa, prosím, objednajte vopred na tel. č. +421 944 333 933. Rezerváciu je potrebné vykonať minimálne 1 deň vopred.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

90,00 € −50 % 44,90 €
90,00 € −50 % 44,90 €
110,00 € −46 % 59,00 €
110,00 € −46 % 59,00 €

Šesť dôvodov na úsmev. Šesť dôvodov na prechádzku po zimnej Bratislave. Šesť dôvodov na luxusný zážitok. Šesť chodov úžasného jedla. Menu zostavené exkluzívne pre Zľavomat je krásnym romantickým darčekom pre toho, kto si tých šesť dôvodov zaslúži! :)

Vychutnajte si skvelé jedlo v jedinečnej reštaurácii na hladine! Exkluzívne menu pre vás navarí executive chef Ladislav Botoš, ktorý bol medzi 15 slovenskými šéfkuchármi, ktorí zostavovali francúzske menu v celosvetovom projekte Goût de France.

Zaujímavá poloha,  skvelá dostupnosť a unikátny výhľad robí z Rešturácie Pressburg ideálnu voľbu pre gurmánske zážitky v hlavnom meste. Bezprostredne susedí s Bratislavským hradom a v tesnej blízkosti sa nachádzajú ďalšie dominanty mesta, ktoré ponúkajú spoločenské i kultúrne vyžitie.

Filozofia degustačného menu spočíva v ochutnávaní viacerých chodov v menších porciách. Každý chod je zážitkom, ktorý prebudí nielen vaše chuťové bunky.

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore