Luxusné 6-chodové degustačné menu pre 2 od executive chefa Ladislava Botoša v Pressburg restaurant na Dunaji
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 15. 3. 2017.
V cene
2 x Predjedlo:
- 80 g Kačacia foie gras marinovaná v armagnacu s jablkovým coulis
2 x Polievka:
- 250 ml Jemný karotkový krém s medom, chilli a zázvorovým ghí
2 x Medzichod:
- 100 g Pomaly pečený konfitovaný bok v porter pive a spicy blender, puree z bielych fazuliek, ražný krutón, brussels sprouts (ružičkový kel)
2 x Hlavný chod:
- 130 g Filet z mladého diviaka, plnená zemiaková tortella s maslom a šalviou
2 x Dezert:
- 30 g Čokoládový ganache s pistáciami a amarena višňou
2 x Syr:
- 50 g Parmigiano 30 mesačný s hruškovým coulis
Obmedzenie
- Rezervácia: Z kapacitných dôvodov sa, prosím, objednajte vopred na tel. č. +421 944 333 933. Rezerváciu je potrebné vykonať minimálne 1 deň vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 15. 3. 2017.
V cene
2 x Aperitiv:
- 0,04 l Frozen vodka s mangovými perlami
2 x Predjedlo:
- 80 g Kačacia foie gras marinovaná v armagnacu s jablkovým coulis
2 x Polievka:
- 250 ml Jemný karotkový krém s medom, chilli a zázvorovým ghí
2 x Medzichod:
- 100 g Pomaly pečený konfitovaný bok v porter pive a spicy blender, puree z bielych fazuliek, ražný krutón, brussels sprouts (ružičkový kel)
- 0,1 l Val de Loire, Sauvignon, France
2 x Hlavné jedlo:
- 130 g Filet z mladého diviaka, plnená zemiaková tortella s maslom a šalviou
- 0,1 l Primitivo di Manduria, Italy
2 x Dezert:
- 30 g Čokoládový ganache s pistáciami a amarena višňou
- 0,02 l Madagascar Noire rhum Dzama
2 x Syr:
- 50 g Parmigiano 30 mesačný s hruškovým coulis
Obmedzenie
- Rezervácia: Z kapacitných dôvodov sa, prosím, objednajte vopred na tel. č. +421 944 333 933. Rezerváciu je potrebné vykonať minimálne 1 deň vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Šesť dôvodov na úsmev. Šesť dôvodov na prechádzku po zimnej Bratislave. Šesť dôvodov na luxusný zážitok. Šesť chodov úžasného jedla. Menu zostavené exkluzívne pre Zľavomat je krásnym romantickým darčekom pre toho, kto si tých šesť dôvodov zaslúži! :)
Vychutnajte si skvelé jedlo v jedinečnej reštaurácii na hladine! Exkluzívne menu pre vás navarí executive chef Ladislav Botoš, ktorý bol medzi 15 slovenskými šéfkuchármi, ktorí zostavovali francúzske menu v celosvetovom projekte Goût de France.
Zaujímavá poloha, skvelá dostupnosť a unikátny výhľad robí z Rešturácie Pressburg ideálnu voľbu pre gurmánske zážitky v hlavnom meste. Bezprostredne susedí s Bratislavským hradom a v tesnej blízkosti sa nachádzajú ďalšie dominanty mesta, ktoré ponúkajú spoločenské i kultúrne vyžitie.
Filozofia degustačného menu spočíva v ochutnávaní viacerých chodov v menších porciách. Každý chod je zážitkom, ktorý prebudí nielen vaše chuťové bunky.