Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nano neviditeľné tekuté stierače – set na ochranu skla

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

peter

To je co za blbost ak je to nanotechnologia musi byt jedno ci je sklo cire alebo pieskovane. Nano prenikne do tych najmensich porov a bude posobit vodeodpudivo bez ohladu na povrch. Napr. textilne topanky impregnovane sprejom s nanotechnolo­giou......

Vlado

ma vplyv na zivotnost nano ochrany pouzivanie letnej zmesy do ostriekovacov ??

NanoProm.sk

Dobrý deň. Používanie letnej alebo zimnej zmesy do ostrekovačov má len minimálny vplyv na životnosť. Deklarovaná životnosť počíta s tým, že pravidelne používate ostrekovače.

Perpet

Dobry vecer, ako asi dlho vydrzi jedna aplikacia na celnom skle auta?
Dakujem.

NanoProm.sk

Dobrý deň, podľa našich skúseností to v dobrej kvalite vydrží 9 – 12 mesiacov. Ale životnosť závisí hlavne od počtu najazdených kilometrov, ročného obdobia a či parkujete vonku alebo v garáži.

Alena Podolanová

Dobrý deň. Mám Fabiu sedan, kde na zadnom okne nie je stierač. Malo by to efekt aj na zadnom okne, kde nie je taká odstredivá sila ako na prednom skle? Ďakujem

NanoProm.sk

Dobrý deň, použiť to tam samozrejme môžete, ale z vlastných skúseností Vám môžem povedať, že to moc nemá význam. Určite by som to radšej dal na predné a bočné sklá.

Judusk

Je možné použiť na dvierka krbu?

NanoProm.sk

Dobry den. Ak su dvierka krbu z cireho skla (nie pieskovaneho), tak to mozete aplikovat aj tam. Nezabudnite ale sklo co najlepsie vycistit pred nanesenim nano ochrany.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore