Raňajkové menu alebo lievance s mascarpone
Prehľad ponuky
Lievance s vanilkovým mascarpone, horúcim ovocím a javorovým sirupom + káva/čaj a fresh/nealko
Termín
Platnosť do 31. 5. 2017.
V cene
- 300 g Lievance s vanilkovým mascarpone, horúcim ovocím a javorovým sirupom
- 9 g Espresso 9 Gramms Coffealebo 0,4 l Bio organic LØV čaj 9 g
- 0,1 l Pomarančový fresh alebo 1 ks nealko nápoj
Obmedzenie
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Termín
Platnosť do 31. 5. 2017.
V cene
- 3 ks Domáci chlieb
- 65 g Pomazánka 1 druh
- 120 g Stratené vajíčko s opečenou slaninou a rukolovým šalátikom
- 100 g Zapekané ovsené vločky s gréckym jogurtom
- 0,1 l Pomarančový fresh alebo 1 ks nealko nápoj
- 9 g Espresso 9 Gramms Coffe alebo 0,4 l Bio organic LØV čaj
Obmedzenie
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Naplňte žalúdok dobrým jedlom a dušu pohodou! Využite akciu na úplne neodolateľné lievance alebo kompletné raňajkové menu so všetkým, čo k nemu patrí!
Ministerstvo pohody už vo svojom názve prezrádza základný cieľ. Pohoda, pokoj a dobrá nálada. Výborné jedlo pre vás pripraví šéfkuchár Ministerstva pohody Daniel Melicherík.
Daniel Melicherík šéfuje kuchyni na Ministerstve pohody od leta 2016 a za ten čas si vybudoval solídne miesto v srdciach zákazníkov, ktorí sa často vracajú, aby ochutnali jeho špeciality z Á la carte menu. Rád tvorí nové variácie, pričom základom sú tradičné a sezónne produkty, no predsalen v trochu netradičnom prevedení – z čierneho koreňa vykúzli krémovú polievku, zo žeruchy skvelé pesto, z balzamika spraví „kaviár“, či zo slaninky lahodnú penu. A takéto „kúzla“ sprevádzajú naše jedlá. Príďte ochutnať, veríme, že vám bude chutiť. Daniel sa venuje rád aj kuchárskym súťažiam, na ktorých sa mu (musíme mu zaklopať) darí. K tohtoročným úspechom patrí zlatá medaila zo súťaže Gastro Cup, ktorá prebehla v rámci výstavy Danubia Gastro 2017, kde súťažil pod našu značkou a vo februári sa vrátil z medzinárodnej súťaže Chef of Ireland, kde so svojim tímom, sponzorovaní našou spoločnosťou, získal bronzovú medailu. Okrem toho patria do jeho zbierky aj 3 bronzové 2 strieborné a jedna zlatá medaila z rôznych súťaží na Slovensku, ale aj ďalšia zlatá medaila – úspech trojčlenného tímu na medzinárodnej súťaži v Chorvátsku. Už počas školy sa začal venovať aj Slovenskému zväzu kuchárov a cukrárov, kde doteraz pôsobí a v súčasnosti zastáva funkciu predsedu Bratislavského klubu, ktorý má 100 členov. Jeho snahou je Zväz a Klub znovu zviditeľniť a pod dohľadom skúsených a talentovaných kuchárov, ktorými Slovensko rozhodne disponuje, inšpirovať ako žiakov, tak aj vyučených kuchárov k rozvoju svojich kuchárskych schopností. Dôraz kladie aj na svoje vzdelávanie, pretože ako vraví, vždy je čo zlepšovať :) Navštevuje kurzy, ako sú príprava sushi, molekulárna kuchyňa, či food design s Braňom Križanom. Pochváliť sa môže aj svojim úsilím na kvalifikácii na hodnotiaceho kuchára pre medzinárodné súťaže. |
Vždy robia všetko pre to, aby ste sa cítili príjemne a unikli tak zo všade prítomného stresu. Príďte sa potešiť dobrým jedlom, pitím a pozitívnou energiou!