Raňajkové menu alebo lievance s mascarpone
Prehľad ponuky
Naplňte žalúdok dobrým jedlom a dušu pohodou! Využite akciu na úplne neodolateľné lievance alebo kompletné raňajkové menu so všetkým, čo k nemu patrí!
Ministerstvo pohody už vo svojom názve prezrádza základný cieľ. Pohoda, pokoj a dobrá nálada. Výborné jedlo pre vás pripraví šéfkuchár Ministerstva pohody Daniel Melicherík.
Daniel Melicherík šéfuje kuchyni na Ministerstve pohody od leta 2016 a za ten čas si vybudoval solídne miesto v srdciach zákazníkov, ktorí sa často vracajú, aby ochutnali jeho špeciality z Á la carte menu. Rád tvorí nové variácie, pričom základom sú tradičné a sezónne produkty, no predsalen v trochu netradičnom prevedení – z čierneho koreňa vykúzli krémovú polievku, zo žeruchy skvelé pesto, z balzamika spraví „kaviár“, či zo slaninky lahodnú penu. A takéto „kúzla“ sprevádzajú naše jedlá. Príďte ochutnať, veríme, že vám bude chutiť. Daniel sa venuje rád aj kuchárskym súťažiam, na ktorých sa mu (musíme mu zaklopať) darí. K tohtoročným úspechom patrí zlatá medaila zo súťaže Gastro Cup, ktorá prebehla v rámci výstavy Danubia Gastro 2017, kde súťažil pod našu značkou a vo februári sa vrátil z medzinárodnej súťaže Chef of Ireland, kde so svojim tímom, sponzorovaní našou spoločnosťou, získal bronzovú medailu. Okrem toho patria do jeho zbierky aj 3 bronzové 2 strieborné a jedna zlatá medaila z rôznych súťaží na Slovensku, ale aj ďalšia zlatá medaila – úspech trojčlenného tímu na medzinárodnej súťaži v Chorvátsku. Už počas školy sa začal venovať aj Slovenskému zväzu kuchárov a cukrárov, kde doteraz pôsobí a v súčasnosti zastáva funkciu predsedu Bratislavského klubu, ktorý má 100 členov. Jeho snahou je Zväz a Klub znovu zviditeľniť a pod dohľadom skúsených a talentovaných kuchárov, ktorými Slovensko rozhodne disponuje, inšpirovať ako žiakov, tak aj vyučených kuchárov k rozvoju svojich kuchárskych schopností. Dôraz kladie aj na svoje vzdelávanie, pretože ako vraví, vždy je čo zlepšovať :) Navštevuje kurzy, ako sú príprava sushi, molekulárna kuchyňa, či food design s Braňom Križanom. Pochváliť sa môže aj svojim úsilím na kvalifikácii na hodnotiaceho kuchára pre medzinárodné súťaže. |
Vždy robia všetko pre to, aby ste sa cítili príjemne a unikli tak zo všade prítomného stresu. Príďte sa potešiť dobrým jedlom, pitím a pozitívnou energiou!
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.