Pečené bravčové rebierka marinované v mede a cesnaku
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 5. 2017.
V cene
- 1 kg Pečené bravčové rebierka marinované v mede a cesnaku
- 300 g Čerstvý domáci zemiakový chlieb
- 75 g Feferóny
- 80 g Cesnakový dresing
- 75 g Baranie rohy
- 60 min Biliardu zdarma
Obmedzenie
Môžete využiť do 31. 5. 2017
- Rezervácia nie je vopred potrebná. V prípade, že chcete využiť aj možnosť zahrať si biliard odporúča sa overenie dostupnosti.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Rebierko nikdy nechodí samo. Vždy ich príde celé kilo a s nimi výborná chuť medu a cesnaku. A samozrejme sa pridá aj kyslá obloha a čerstvý chlebík.
Ministerstvo pohody už vo svojom názve prezrádza základný cieľ. Pohoda, pokoj a dobrá nálada. Výborné jedlo pre vás pripraví šéfkuchár Ministerstva pohody Daniel Melicherík.
Daniel Melicherík šéfuje kuchyni na Ministerstve pohody od leta 2016 a za ten čas si vybudoval solídne miesto v srdciach zákazníkov, ktorí sa často vracajú, aby ochutnali jeho špeciality z Á la carte menu. Rád tvorí nové variácie, pričom základom sú tradičné a sezónne produkty, no predsalen v trochu netradičnom prevedení – z čierneho koreňa vykúzli krémovú polievku, zo žeruchy skvelé pesto, z balzamika spraví „kaviár“, či zo slaninky lahodnú penu. A takéto „kúzla“ sprevádzajú naše jedlá. Prídite ochutnať, veríme, že Vám bude chutiť. Daniel sa venuje rád aj kuchárskym súťažiam, na ktorých sa mu (musíme mu zaklopať) darí. K tohtoročným úspechom patrí zlatá medaila zo súťaže Gastro Cup, ktorá prebehla v rámci výstavy Danubia Gastro 2017, kde súťažil pod našu značkou a vo februári sa vrátil z medzinárodnej súťaže Chef of Ireland, kde so svojim tímom, sponzorovaní našou spoločnosťou, získal bronzovú medailu. Okrem toho patria do jeho zbierky aj 3 bronzové 2 strieborné a jedna zlatá medaila z rôznych súťaží na Slovensku, ale aj ďalšia zlatá medaila – úspech trojčlenného tímu na medzinárodnej súťaži v Chorvátsku. Už počas školy sa začal venovať aj Slovenskému zväzu kuchárov a cukrárov, kde doteraz pôsobí a v súčasnosti zastáva funkciu predsedu Bratislavského klubu, ktorý má 100 členov. Jeho snahou je Zväz a Klub znovu zviditeľniť a pod dohľadom skúsených a talentovaných kuchárov, ktorými Slovensko rozhodne disponuje, inšpirovať ako žiakov, tak aj vyučených kuchárov k rozvoju svojich kuchárskych schopností. Dôraz kladie aj na svoje vzdelávanie, pretože ako vraví, vždy je čo zlepšovať : ). Navštevuje kurzy, ako sú príprava sushi, molekulárna kuchyňa, či food design s Braňom Križanom. Pochváliť sa môže aj svojim úsilím na kvalifikácii na hodnotiaceho kuchára pre medzinárodné súťaže. |
Vždy robia všetko pre to, aby ste sa cítili príjemne a unikli tak zo všade prítomného stresu. Príďte sa potešiť dobrým jedlom, pitím a pozitívnou energiou!