Termín
Platnosť do 20. 6. 2017.
V cene
- 180 g Grilovaná bravčová krkovička z amerického plemena Duroc
- Opekaná slanina
- Volské oko
- 50 g Omáčka demi glace
- 200 g Opekané zemiaky alebozelerové hranolčeky
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 20. 6. 2017.
V cene
- 200 g Grilovaná hovädia sviečkovica z amerického plemena Aberdeen Angus
- 50 g Smotanovo-hríbová omáčka
- 200 g Opekané zemiaky alebo zelerové hranolčeky
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 20. 6. 2017.
V cene
- 350 g Grilovaný hovädzí Rib Eye steak z amerického plemena Aberdeen Angus
- 50 g Pfeffer omáčka
- 200 g Opekané zemiakyalebozelerové hranolčeky
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Steak bude vašou nedeľou. :) Aj keď je aktuálne v kalendári streda.
Pozývame vás do príjemnej reštaurácie v Devínskej Novej Vsi na Ranči Ouzkých. Tím šéfkuchára Petra Takáča, ktorý svoje umenie zdokonaľoval aj v amerických steakhouseoch, sa postará o to, aby ste si odniesli iba ten najchutnejší gurmánsky zážitok. Všetky jedlá sú pripravované iba z čerstvých surovín.
Aké steaky ochutnáte?
- DUROC bravčová krkovička (variant 1) - Duroc je vyšľachtené plemeno v USA – krížené s červeným prasaťom, ako jedno z mála má schopnosť intramuscular – viaže tuk v mäse.
- Hovädzia sviečkovica (variant 2) alebo vykostená roštenka (variant 3) US BEEF PRIME - USA delí hovädzie mäso na PRIME, CHOICE, SELECT a STANDRARD – pričom do EU sa vozia iba prvé dva typy. Mäso je z býkov/volov (nekastrovaný býk) plemena Aberdeen Angus a je výnimočné svojou chuťou nakoľko pri kŕmení sa využíva aj kukukrica. Pred porážkou cca 120 dni prebieha intenzívny výkrm aby mäso malo svoju chuť a tukovosť. Mäso zreje mokrou cestou vo vákuu cca 3 – 4 mesiace.
Bonus Resort je novozrekonštruovaný hotel s reštauráciou v krásnom a tichom prostredí Bratislavy (časť Devínska Nová Ves). Štýl, pohodlie a komfort sa tu snúbia s ponukou možností ako aktívne stráviť čas, oddýchnuť si, zrelaxovať sa alebo usporiadať spoločenskú akciu. K dispozícii je vám aj veľké bezplatné parkovisko.