Termín
Platnosť do 30. 9. 2017.
V cene
Ochutnávka japonských špecialít pre 2 osoby
Predjedlo:
- 110g Fazuľky Edamame
- 150g Japonský šalát s tofu a sezamovým dresingom (sezónna zelenina, japonské jemné tofu, sezamový dresing)
- 200g Yakitori (kurací grilovaný špíz podávaý s teriyaki omáčkou)
- 125g Karaage (kuracie kúsky vyprážané na japonský spôsob)
Hlavné jedlo – na výber jedna zo špecialít typických pre oblasť Kansai
- 450g Yakiudon rezance zapečené na horúcej platni so zeleninou, yakisoba omáčkou a s jedným topingom podľa vlastného výberu – bravčové mäso, hovädzie mäso alebo morské plody (krevety a kalamáre)
alebo
- 500g Okonomiyaki podávané so sladkou sójovou omáčkou, japonskou majonézou a rybími fliačkami Katsuobushi s jedným topingom podľa vlastného výberu – bravčové mäso, hovädzie mäso, morské plody (krevety a kalamáre), vajce, syr cheddar a gouda, kimchi
Dezert:
- 2 × 30g Japonský ryžový koláčik so zmrzlinou
Obmedzenie
Môžete využiť do 30. 9. 2017
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Kráčate po Ventúrskej a zrazu vám napadne, čo vlastne Japonci jedia okrem ryby? Zabudnite na sushi a vyskúšajte populárne japonské jedlá!
Pozývame vás do novootvorenej japonskej reštaurácie Kansai, ktorá sa nachádza priamo v centre mesta. Japonské špeciality vám predstaví šéfkuchár pochádzajúci z oblasti Kansai, ktorá sa rozprestiera okolo historických miest Kyoto a Osaka a je už celé stáročia vyhlásená svojou vynikajúcou kuchyňou.
Ochutnávkové menu vám ponúka príležitosť zoznámiť sa hneď s niekoľkými jedlami, ktoré sú v Japonsku obľúbené. Ako predjedlo môžete skúsiť fazuľky Edamame, ktoré patria k populárnym pochúťkam a často sa podávajú na zahryznutie k posedeniu napríklad pri pive. Ďalej vás v horúcom lete osvieži šalát s jemným tófu a sezamovým dresingom. Ten nasledujú kúsky pre milovníkov mäsa: kurací špíz Yakitori so sladkastou Teriyaki omáčkou a vyprážané kuracie kúsky Karaage, ktoré napriek vyprážaniu majú k rezňu ďaleko.
Hlavné jedlo si môžete vybrať z dvoch typických špecialít oblasti Kansai. Pri Okonomoyaki, čo znamená po japonsky doslova „upiecť podľa vlastnej chuti“, tvorí základ kapustová placka zapečená na horúcej platni a toping si vyberá každý podľa seba. Druhou možnosťou je Yakiudon, teda rezance udon zapečené na horúcej platni so zeleninou, yakisoba omáčkou a prípadne mäsom podľa vlastného výberu (najtradičnejšie s bravčovým). Obe jedlá dopĺňajú sušené rybie fliačky katsuobushi.
A ak ešte chcete vedieť, ako chutia japonské sladkosti, na záver vás čaká ryžový koláčik Mochi so zmrzlinou.