Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

PERIO AID Balíček liečby parodontózy a zápalu ďasien

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zita

Pekný deň prajem. Chcem sa opýtať ako môžem uplatniť zľavu a či v balíčku č. 1 sú i medzizubné kefky, nakoľko na stránke pri tomto balíčku medzizubné kefky neuvádzate.
Ďakujem

zdravezuby.eu

Dobrý deň, balíček sa na našej stránke odlišuje od balíčka na zľavomate. V balíčku u nás nie sú medzizubné kefky. Každý zákazník pri nákupe v našom eshope zdravezuby.eu dostáva za svoj nákup darček. Zvyčajne je to cestovné balenie zubnej pasty a ústnej vody od spoločnosti dentaid a niekoľko kusov medzizubných kefiek. Svojich zákazníkov si vážime a našimi službami sa snažíme odlíšiť od konkurencie preto sú u nás darčeky pre našich zákazníkov samozrejmosťou. Zľavu je možné uplatniť v sekcii pokladňa.

S pozdravom
Tím zdravezuby.eu

helena zimna

Dobrý deň,
dostala som pri nákupe cez zľavomat Váš kupón na zľavu.Kde ho môžem uplatniť?Na Vašu ponukovú stránku sa neviem dostať.

zdravezuby.eu

Dobrý deň,
Váš podnet sme preverili a nezaznamenali sme problém s pripojením. Vyskúšajte pripojenie cez iný prehliadač. V niektorých prípadoch môžu mať staršie verzie prehliadača Internet Explorer problém s načítaním.

sonika

Rychle dodanie.len nie až do domu.musela som ísť pre balík na poštu, doručenie bolo avízovane..cakala som doma

Andrea Frohlichova

Dobrý deň! Sú tieto výrobky výrobky vhodné pre tehotné a dojčiace ženy?
Ďakujem za odpoveď.

zdravezuby.eu

Dobrý deň,
Pri používaní výrobkov v dobe 2–4 týždne môžu tieto výrobky užívať aj tehotné a dojčiace ženy. Výrobky Perio Aid sú určené na akútne problémy spojené s gingivou. Ak Vás sprevádzajú bežné problémy zubov a ďasien spojené s tehotenstvom odporúčali by sme rad VITIS gingival, ktorý je speciálne určený pre tehotné a dojčiace ženy.
S pozdravom
tím zdravezuby.eu

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore