Úžasné zmrzlinové poháre, ktoré musíte ochutnať!
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 10. 9. 2017.
V cene
- 1 x Zmrzlinový pohár – na výber:
- Slaný karamel - 3 kopčeky zmrzliny, domáca omáčka slaný karamel, oriešky v karamele, šľahačka a plno slaných pochúťok
- ČoKaBa - 3 kopčeky zmrzliny, banán, tekutá čokoláda, karamel, šľahačka a zdobené mrazeným banánom v čokoláde
- Rainbow - 3 kopčeky zmrzliny, veľké cookie, marshmallow, pusinky a lentilky, šľahačka
- Art brownie - 3 kopčeky zmrzliny, celé brownie, višne, tekutá čokoláda, chrumkavá omáčka, šľahačka
Obmedzenie
Môžete využiť do 10. 9. 2017
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
Kráľovská pochúťka. Rajský dezert. Umelecké dielo. V Art cakes to jednoducho nazývajú zmrzlinový pohár!
Art cakes je útulné miesto, kde si pochutnáte na úžasných koláčikoch, ktoré osobne pripravuje renomovaná umelecká cukrárka Bc. et. Bc. Petra Zváčová Tóthová MBA.
Petra v Anglicku získala Master PME titul za prácu s cukrovými hmotami, kráľovskú polevu a ručne modelované kvety z cukru. Tie sú Petrinou špecializáciou, ktorej sa učila pod dohľadom Tonyho Warrena viacnásobného autora, spoluautora a spolupracovníka presláveného Alana Dunna. Tento rok si učila aj priamo u Alana Dunna umeniu dokonalých cukrových kvetov. Zároveň sa naučila aj zdobeniu techniky Lamberth, ktorou bola zdobená ja kráľovská torta Princa Viliama a Kate. Študovala u Peggy Porschen, ktorá má závideniahodný zoznam klientov, vrátane mnohých celebrít, kráľovskej rodiny a členov vysokej spoločnosti. Jej dezerty a torty ozdobili veľa akcií, ako napríklad v roku 2011 svadbu Kate Moss a Jamieho Hincea, White Tie & Tiara ples Eltona Johna, svadbu Stelly McCartney, narodeniny Sira Anthonyho Hopkinsa, akcie pre Stinga, Gwyneth Paltrow alebo Madonny. Absolvovala kurz v NY cukrových kvetov a noveho zdobenia maslom. U autorky kníh a držiteľky britského titulu Best Wedding Cake designer za rok 2012 Zoe Clark, sa Petra naučila tajomstvám a umeniu svadobných tort. V Trenčíne roku 2013 Petra predvádzala svoje umenie na prvej výstave cukrárov, kde zaujala aj širokú verejnosť. Ako jedna z mála Petra ponúka možnosť navštíviť jej prevádzku, situovanú v centre Senca. Tam si zákazník v príjemnej atmosfére pri šálke kávy alebo čaju môže pozrieť a vybrať zo širokej ponuky dizajnov a produktov s odbornou konzultáciou. Klient si vyberie nielen dizajn, ale aj veľkosť a chuť až po najmenší detail. Individuálny prístup a profesionalita k zákazníkovi zabezpečí úplnú spokojnosť najvyššej kvality. Zážitok obdarovaného aj obdarujúceho má nevyčísliteľnú hodnotu, ktorá zotrvá v pamäti všetkých. Petra sa už v minulosti zapísala do Slovenského dizajnu ako jediná návrhárka ručne šitých topánok. Niekoľko rokov spolupracovala so známymi slovenskými návrhármi. Po čase odišla pracovať do Spojených Arabských Emirátov, kde päť rokov pracovala ako manažérka letu pre svetoznámu leteckú spoločnosť. Počas tohto pobytu už zbierala skúsenosti s prácou s cukrom a čokoládou. V Peru, v múzeu čokolády sa naučila pracovať s čokoládou a jej prípravu. Tieto znalosti potom aj naďalej zdokonaľovala. Svoje cukrárske umenie prezentuje na všetkých významných svadobných výstavách doma, ale aj v zahraničí. V júni 2014 sa Petra stala spoluautorkou knihy Pečieme podľa obrázkov vydavateľského domu Ringier Axel Springer Slovakia. V tomto roku tiež spolupracovala na učebných textoch a iných podkladov pre multimediálne vzdelávacie prvky pre stredné odborné školy v oblasti potravinárskej výroby. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková si Art Cakes a Petru vybrala ako autora torty na vizuály 20. ročníka prestížnej súťaže krásy. Pravidelne sa objavuje v online aj printových médiách, jej rady a tipy oceňujú aj redaktorky prestížnych slovenských časopisov ako Emma, Miau či Madam Eva, niekoľkokrát sa objavila v denníku Plus 1 Deň, týždenníkoch Plus 7 dní, Nový čas pre ženy či v Báječnej žene. Jej recepty publikuje mesačník Dobré jedlo a pravidelne spolupracuje s Novým časom pre ženy. |