Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Šesťmesačný online kurz angličtiny + 1 prístup pre druhú osobu zdarma

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Ivan

Chcem sa spýtať či budem musieť ešte niečo platiť po použití poukazu alebo je to celková cena. Pýtam sa preto lebo mi to príde dosť lacné a v komentároch som našiel koment že potom sa musí ešte platiť 200eur. Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pán Ivan. Vďaka za otázka. 9,90 eur je naozaj konečná cena za šesťmesačný prístup do kurzu a nebudete musieť už nič platiť. Neviem, kde presne ste videli komentár o 200eur, ale možno sa niekto poplietol, pretože 125 eur je štandartná cena (bez zľavy) za šesťmesačný prístup do kurzu, avšak v tejto špeciálnej ponuke, ktorú sme so Zľavomatom urobili, zaplatíte iba 9,90 eur. Prajeme príjemné učenie :-)

Tatiana

Dobry den , chcela by som sa opytat ze ako je to ked si kupim voucher s tou druhou osobou , ci sa ma ona tiez prihlasit potom alebo ako to je ?
Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Tatiana. Áno, keď si zakúpite náš voucher, dostanete po jeho uplatnení darčekovú poukážku pre plný 6-mesačný prístup do kurzu pre druhú osobu. Túto darčekovú poukážku môžete niekomu darovať a obdarovaná osoba tým získa prístup do kurzu na 6 mesiacov :-) Našou ideológiou je, že vo dvojici sa učí lepšie.

Ivana

dobry den, chcela by som sa spytat ci zakladny vyucovaci jazyk je slovencina alebo sa da zmenit napr. na anglicky . aby sa pomocou anglickeho jazyka dalo ucit napr.po taliansky
dakujem za odpoved

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Ivana. Áno, základným jazykom je slovenčina.

Gabriela Sabova

dobrý večer, chcem sa opýtať na systém výučby nakoľko je to šesť mesačný kurz, ide o návštevy školy alebo niečo iné. Ďakujem Sabová

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Gabriela. Jedná sa o kurz pre samoukov cez internet. Takže nejde o návštevu školy. Po zakúpení sa Vám odomkne 6 mesiacov prístupu do kurzu, ktorý si budete môcť otvárať cez Váš prehliadač. Môžete si ho pred zakúpením aj vyskúšať na 7 dní zdarma na stránke www.speakingfriends.com/sk/

vladimir

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na ten certifikát o absolvovaní kurzu. Akej úrovne je tento certifikát (B1, B2, C1)? Je uznávaný aj v zahraničí ako jazykový certifikát, alebo je to len „potvrdenie“ o absolvovaní kur­zu?

Speaking Friends

Dobrý deň, pán Vladimír. Vďaka za otázku. Certifikát slúži ako potvrdenie o absolvovaní kurzu. Čiže nejedná sa o označenie úrovne B1, C1, atď. Certifikát je vydávaný v angličtine, takže ním môžete absolvovanie kurzu preukázať aj v zahraničí.

Katarína Cemanová

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či určité prejdene lekcie ostanú, keby som sa chcela k ním vrátiť (zopakovať si). Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Katarína, vďaka za otázku. Počas trvania zakúpeného prístupu do kurzu (6 mesiacov) budete mať prístup ku všetkým lekciám vrátana tých, ktoré ste už dokončili, takže sa k nim budete môcť vracať :-)

Barbora Baška Gáborová

Dobrý deň, ak som správne pochopila- tento kurz môžem kúpiť aj ako vianočný darček, a dotyčný si ho môže aktivovať napr. od 15.1.2018 a od toho dátumu prvého prihlásenia bude plynúť doba 6mesiacov, áno? :)

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Barbora, vďaka za otázku. Áno, presne tak. Obdarovaná osoba si kurz môže aktivovať kedykoľvek do konca platnosti voucheru (v tomto prípade do 31.3.). Od momentu uplatnenia voucheru začne plynúť ten zakúpený polrok prístupu do kurzu. Je veľmi pekné, že chcete na Vianoce darovať taký užitočný darček :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore