5 jedál vo vietnamskom street food bistre
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 8. 11. 2017.
V cene
1 x Hlavné jedlo – na výber z:
- 800 ml Phở sốt vang - silný hovädzí vývar so škoricou, badiánom a vínom, s kockami mäsa, rezancami, klíčkami Mungo, bylinkami, chilli a limetkou
- 400 g Marinovaná kačica na cibuľke s ryžou
- 400 g Vyprážané rolky - bravčové mäso, vajce, sklenné rezance, Mungo klíčky, uhorka, kaleráb s rybacou omáčkou a ryžovými rezancami
- 400 g Pikantné hovädzie s ryžou
- 400 g Pikantná morčacie s ryžou
Obmedzenie
Môžete využiť do 8. 11. 2017
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Balenie jedla so sebou:
- Phở sốt vang (hovädzie) 1 €
- Marinovaná kačica na cibuľke s ryžou 0,3 €
- Vyprážané rolky s rybacou omáčkou a ryžovými rezancami 0,3 €
- Pikantné hovädzie s ryžou 0,3 €
- Pikantné morčacie s ryžou 0,3 €
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vychutnajte si chuť pravého Vietnamu! Zažijete takmer dokonalú imitáciu atmosféry tejto krajiny. Jediné, čo si budete musieť domyslieť, je ruch mopedov!
Bistro Com bui nachádzajúce sa priamo na Trhovisku, ponúka autentické vietnamské jedlá v príjemnom prostredí imitujúcom Vietnam. Com (ryža) a bui (prach) dokopy znamenajú streetfood Vietnamu a teda jedlá, ktoré bežne nájdete v centrách miest, a nielen v nich.
Pripravená je pre vás ponuka 5 jedál, z ktorej si vyberie každý milovník ázijskej kuchyne. V rámci bistra tiež nájdete kútik s ázijskými potravinami, ktoré si môžete zakúpiť na vlastné kulinárske počiny.
Toto phở sa od ostatných líši jednak tým, že nik nevie od kedy sa datuje a kde vzniklo, hoc sa vraví, že tiež vznilo francúzskym vplyvom. Najmä sa však líši chuťou. Základom sú široké ryžové rezance a vývar, ktorý je však chuťovo oveľa výraznejší a aj hustejší. A taktiež aj tým, že hovädzie mäso nie je v plátkoch, ale kockách. Kým vývar klasického hovädzieho či kuracieho phở sa sústreďuje na vývar z kostí, vtomto pokrme sú dôležité koreniny ako napr. badián, škorica a mnoho iného špeciálneho. Nesmieme ani zabudnúť na to, že phở sốt vang by nebolo tým pravým bez vína. Podáva sa ako každé phở – v miske, s jarnou cibuľkou a fazuťovými klíčkami. |