Pôvodná už ukončená ponuka

Nákupy a poznávanie adventného Milána

4,1 / 5 STARTRIP s. r. o. Taliansko (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku STARTRIP s. r. o.

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

1 osoba • 3 dni (0 nocí)

Čo myslíte, ktoré mesto odeté do zimy a predvianočnej atmosféry, vyzerá najkrajšie? No predsa mesto módy. Miláno vie, ako sa nosí advent!

Miláno však nie je len mesto módy. Prvé zmienky o ňom pochádzajú už z roku 600 pred n. l. a dnes je to jedno z najbohatších miest v Európe.

Móda sa s ním spája už niekoľko desaťročí a oprávnene, keďže tu odštartovali svoju kariéru módni návrhári ako Giorgio Armani, Miuccia Prada, Dolce & Gabbana, Versace a množstvo ďalších.

Že Milánu naozaj svedčí advent a vianočné svetlá, to si môžete overiť na vlastné oči, ak sa rozhodnete spraviť si kratší výlet. Doslova vám učaruje pri prechádzkach jeho uličkami a pri návšteve jeho pamiatok, ktorých je naozaj neúrekom.

Počas výletu budete môcť navštíviť Galériu Viktora Emanuela II., Operu La Scala, kostol Santa Maria delle Grazie a Castello Sforzesco. A keď sa váš kultúrny duch už nabaží krásy pamiatok, tak môžete vybehnúť na nákupy do štvrte Quadrilatera – práve tam totiž nájdete tú módu, ktorou je Miláno povestné.

Program zájazdu

Namiesto často hektických predvianočných príprav si tak môžete užiť čas, ktorý bude len pre vás, a ktorý bude istotne príjemne strávený a plný nových zážitkov!

Hore