Pečené barbecue vysoké rebierka s prílohou a nápojom
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 1. 2018.
V cene
- 500g Pečené barbecue vysoké rebierka
- Príloha:
- 100g Kyslá kapusta
- 100g Kyslé uhorky
- 50g Baranie rohy
- 20g Feferóny
- 50g Chren
- 50g Horčica
- Chlieb
- Nápoj: 0,5l Pivo Krušovice 10° alebo 0,5l Kofola
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru odporúčame sa vopred objednať na tel. č. +421 944 340 793.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 1. 2018.
V cene
- 1000g Pečené barbecue vysoké rebierka
- Príloha:
- 200g Kyslá kapusta
- 200g Kyslé uhorky
- 100g Baranie rohy
- 40g Feferóny
- 100g Chren
- 100g Horčica
- Chlieb
- Nápoj: 2 × 0,5l Pivo Krušovice 10° alebo 0,5l Kofola
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru odporúčame sa vopred objednať na tel. č. +421 944 340 793.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 1. 2018.
V cene
Polievka:
- 0,33l Slepačia polievka s rezancami
Hlavné jedlo:
- 100g Kuracie soté s kukuricou, mrkvou, hráškom a ryžou
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru odporúčame sa vopred objednať na tel. č. +421 944 340 793.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Aký je rozdiel medzi rebierkami a rebríkom? Neviete? V tom prípade sa radšej poďte najesť ku skutočným kulinárskym znalcom!
V reštaurácii Nitka pre vás všetky jedlá pripravuje Šéfkuchár Rudolf Chudej, za ktorého hovoria jeho dlhoročné skúsenosti doma i v zahraničí. Presvedčte sa o jeho úrovni osobne a zoberte aj svojich drobcov - ponúkame i detský variant so soté.
Pri výbere surovín sa reštaurácia orientuje na slovenských výrobcov. Mäso napríklad pochádza z lokálnej farmy!