Surový vpád tatárov sa dnes dá oceniť už len na jednom mieste – na tanieri. Ak sa však rozhodnete vyskúšať tento tatársky prístup k jedlu, budete prekvapení, aký z toho vznikne jemný a harmonický kulinársky zážitok!
Grand Hotel Sole nemá 4 hviezdičky len tak pre nič za nič – svojou polohou, 130-ročnou históriou a výnimočnou architektúrou patrí k najznámejším hotelom v centre Nitry a medzi významné pamiatky mesta. Teraz vás okrem toho všetkého, láka hotel aj na špecialitu vlastnej kuchyne.
V hotelovej reštaurácii s terasou si teraz môžete dopriať chutný a šťavnatý zmiešaný hovädzí tatarák s paprikovým ajvarom a cesnakovými hriankami. Špeciality šéfkuchára Tomáša Rapka sa tešia obľube nielen kvôli chuti, ale aj servírovaniu a táto nie je výnimkou!
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.