Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Až 5000 g CHIA semienok pre vaše zdravie a energiu

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Monika V

Zdravim, nekupujte tu vyrobky na osobny odber v Dunajskej Luznej. Predajna je zrusena a visi tam len oznam s tel. cislom. Arogantny pan, ked sa po x ty krat dovolate, Vam povie, aby ste si to riesili so Zlavomatom .

jedloliekom

Dobry den Monika V…Osobny odber v Dunajskej Luznej v Biopotravinach bol zrusený , kedze prevadzka biopotravin bola zrusena , objednavky ktore si nevyzdvihli nacas zakaznici hoci dostali avizo zo zlavomatu sa dovydavaju na rekreacnej 3 Tenisove kurty v týzdni v case 15:30–19:00 prip.po telef. dohovore vikend alebo v inych casoch cez tyzden na tel. 0918 542116 B­iopotraviny sluzili ,ako vydajna pre Bratislavu, poprosime nakolko ste vcas neprevzali tovar v Biopotravinach dovydanie je potrebne si obvolat a dohodnut sa je to riesenie do konecneho stavu a pan nam to vydava , ako laskavost takze poprosime o korektne vyriesenie a nie o nadavky ako je to mozne a podobne … Dakujeme za pochopenie … dalsie objednavky riesit kurierom … Pekný den

Maria Bzdilova

Dobrý den nedari sa mi to objednat poprosila by som 3kg s darčekom v čokolade

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mária,
pokiaľ máte problém s nákupom, kontaktujte nás prosím telefonicky +421 232 117 3­21 prípadne na podpora@zlavomat.sk a radi Vám s nákupom pomôžeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore