Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hĺbkové, ultrazvukové čistenie alebo mikrodermabrázia

4,5 / 5 Studio Vitality (2 pobočky) Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Lucia Rumanová

Dobry den objednala by som si mikrodermu a aj hlbkove cistenie da sa to urobit naraz alebo je vhodnejsie to rozdelit na dva krat??? A este je mozne navstivit Vas salon aj v sobotu??? Dakujem za odpoved

Studio Vitality

Dobry deň, môžete urobiť manuálne hĺbkové čistenie a mikrodermabraziu naraz. Pracujeme aj sobotu, iba je potrebné rezervovať termín vopred. Tešíme sa na vašu návštevu, s pozdravom, SV Studio Vitality.

Zuzana

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať ci je ultrazvukové čistenie pleti vhodne aj pre tehotné ženy. Mám zmiešanú pleť s rozšírenými pormi.
Ďakujem za odpoved

S pozdravom

Studio Vitality

Dobry deň, bohužiaľ nemôžete využiť ultrazvukové čistenie ak ste tehotná. Pre vás bolo by dobre zakúpiť manuálne hĺbkové čistenie . Tešíme sa vašu návštevu . S pozdravom SV Studio Vitality.

Petra

Dobrý deň, dostala som viacero voucherov na mikrodermabraziu no nie som si ista ci je pre moju plet vhodna – je mozne sa objednat a pripadne absolvovat vhodnejsiu proceduru s tým že by som doplatila cenu k voucheru? Ďakujem pekne za odpoveď.

Studio Vitality

Dobry deň , áno možno to riešiť v salóne ak už ste budete u nás, a kozmeticka Vám poradí či je vhodná mikrodermobrazia aj odporučí Vám ošetrenie podľa stavu vašej pleti. Tešíme sa na vašu návštevu, s pozdravom, SV Studio Vitality.

Alica

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať aký typ procedúry je najúčinnejší pre muža, ktorý má veľa čiernych bodiek a zároveň sa mu tvoria zapálené vyrážky? ďakujem

Studio Vitality

Dobry deň! Najucinejsie bude manuálne hĺbkové čistenie a už potom kozmetička odporučí jemu ako často a ktorý druh čistenia je potrebné využiť podľa stavu pleti.
Tešíme sa na vašu návštevu. S pozdravom, SV Studiovitality.

Varecková

Dobrý večer prepáčte ale neviem čo je to voucher a či sa teda mozem objednať

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

voucher je poukaz, ktorý vám príde po zakúpení tejto služby na email a na základe voucheru sa objednáte v salóne. Je potrebné si vybrať pri ponuke hore vpravo variant o ktorý máte záujem, zaplatiť buď bankovým prevodom alebo kartou online a následne vám príde voucher / kupón na email. Potom sa objednáte na t.č.:+421 911 7­26 885 a s týmto voucherom sa preukážete v salóne.

Nataly Adameová

Dobry den, rada by som sa spytala v pripade, zeby sme chceli ist na kozmetiku s kamarátkou naraz, či je možné mať rovnaky termín a absolvovať kozmetiku „naraz“. (na fotkach som videla, ze máte dve kresla vedla seba)

Studio Vitality

Dobry den, mozete absolvovať procedúru naraz v salóne na Hurbanovom nám.1 v štvrtok a piatok, ale už nemáme dve kresla v jedním priestore, mame dve samostatne miestnosti. Tešíme sa na vašu návštevu , S pozdravom SV Studio Vitality

Kristina

Dobry den, vedeli by ste mi poradit, ktora z troch procedur – hlbkove cistenie, mikrodermabrazia, cistenie ultrazvukom je najucinnejsia, ale zaroven najsetrnejsia?

Studio Vitality

Dobry deň ! Môžete vyskúšať ultrazvukové hĺbkové čistenie. A potom Vám už kozmetička odporučí aké osetretije je najlepšie pre vašu pleť . S pozdravom, SV Studiovitality

Marta Ďurišová

Dobry den.mam citlivu plet k sklonom zacervenaniu prosim poradte mi,aku proceduru?

Studio Vitality

Dobry deň, redšie by ste využili manuálne hĺbkové čistenie . A kozmeticka Vám už odporučí čo by ste ešte potrebovali využiť na budúce. S pozdravom, SV Studio Vitality

Michaela

Dobrý deň,
vedeli by ste mi prosím poradiť, ktorý typ ošetrenia by bol pre mňa vhodný? Mám 19 rokov, typ pleti suchá. Najviac by som potrebovala hĺbkové vyčistenie “čiernych bodiek”. Čítala som, že Diamantová mikrodermabrázia hĺbkovo čistí, avšak že pre suchú pleť nie je vhodná.
Vopred ďakujem za radu.

Studio Vitality

Dobrý deň prajem, pre váš typ pleti by som odporučila ‘ultrazvukové čistenie’ pri ktorom by sa vaša pokožka nevysušila ešte viac. Pekný deň prajeme SV

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore