Termín
Platnosť do 28. 2. 2018.
V cene
- 60 g Horká čokoláda 55% s rôznymi prílohami podľa výberu zákazníka - kokos, orechy, chilli, škorica, vaječný likér, atď.
ALEBO
- 60 g Degustačné menu špeciál s tromi druhmi čokolády - horká 55% čokoláda a ďalšie dve čokolády sú z rôznych kútov sveta (napr. Uganda, Vietnam, Peru, Kostarika, Ekvádor)
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Termín
Platnosť do 28. 2. 2018.
V cene
- 1 × 100 g Horúca horká alebo biela čokoláda s domácou šľahačkou – banán škorica
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Termín
Platnosť do 28. 2. 2018.
V cene
- 2 × 100 g Horúca horká alebo biela čokoláda s domácou šľahačkou – banán škorica
- Rezervácia nie je vopred potrebná.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Je medzi vami nejaký čokolatiarán? A nie sme čokolatariáni vlastne všetci? Ochutnávajte tie najexkluzívnejšie druhy čokolád v čokoládovni v centre mesta.
Príďte do Adam’s home-made chocolate na Zámockú 26 v Bratislave a vychutnajte si degustáciu horúcej horkej čokolády s rôznymi príchuťami alebo ochutnajte čokolády z rôznych kútov sveta (Ekvádor, Vietnam, Uganda, Peru, atď) a porovnajte ich chuť a vôňu.
K čokoláde dostanete aj domácu šľahačku z čistej smotany bez pridania CO2 alebo iných látok. Potešte svoje zmysly a vychutnajte si pravú belgickú čokoládu v príjemnom prostredí pod bratislavským hradom.
Základom každej šálky je belgická čokoláda spoločnosti Belcolade. Horká čokoláda Noir Selection obsahuje 55% podiel kakaa, biela čokoláda Blanc Selection má podiel kakaového masla 28%. Pripraviť horúcu čokoládu neznamená naliať iba rozohriatu surovinu do šálky. Treba urobiť množstvo krokov, ktoré z rozpustenej čokolády vytvoria lahodnú, jemnú, ľahkú a nadýchanú pochúťku, ktorá poteší Vaše zmysly. Poskytnite nám teda na prípravu trochu viac času – a verte, že sa Vám oplatí počkať. |
V čokoládovni si môžete zakúpiť aj exkluzívne čokoládové pralinky a výber znamenitých čokolád a iných dobrôt.
Príbeh čokoládových praliniek sa začal odvíjať niekedy v 1. storočí pred naším letopočtom v Mexickom zálive, u starobylej civilizácie Olmékov. Bol to reťazec najrôznejších udalostí, do ktorých zasiahol aj vládca Aztékov Montezuma II., objaviteľ Ameriky Krištof Kolumbus, conquistador Hernando Cortéz, benátsky kupec Antonio Carletti, holandský cukrár van Houten, švajčiarski cukrári Daniel Peter a Rodolphe Lindt, a tiež belgický majster spracovania čokolády Jean Neuhas. V roku 1997 sa zrodila malá rodinná firma, ktorá mala neľahkú úlohu – uspokojiť chute milovníkov čokolády. Malá firma sa postupne rozrastala, vyvíjala, zväčšovala a po dlhých rokoch zbierania skúseností, vymýšľania, ochutnávania a vylepšovania sa podarilo nájsť receptúru na výrobu takmer deväťdesiatich druhov skvelých praliniek, ktoré môžete v čokoládovni ochutnať. Excelentné majsterky čokolatierky nezaháľajú ani teraz a stále pre vás hľadajú nové chute a receptúry, aby uspokojili i toho najnáročnejšieho zákazníka. |
