Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Požičajte si auto a užívajte si ho celý deň!

5,0 / 5 Autopožičovňa Buchbinder (3 pobočky) Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Tomas

Dobrý deň,

chcem sa opýtať či sa jedná o zavádzací úmysel, že je na úvodnej stránke pri cene 17,90eur odfotená fotografia Škody Kodiaq, ktorá je v cene 40 eur? Za cenu 17,90eur je prenájom Škoda Fabia, čo ľudí oklame.

V prípade, že sa jedná len o omyl, bolo by možné opraviť reklamu tak, aby ilustratívny obrázok odpovedal cene a cielene nezávadzal?

V prípade, že by ste ako ilustráciu použili iný OA z rovnakej triedy automobilov a ten by nebol zameniteľný s Vašou ponukou, bolo by to v poriadku.

Vopred vďaka za úprimnú odpoveď.

Autopožičovňa Buchbinder

Dobrý deň pán Tomáš ,
ďakujeme Vám za Váš komentár avšak nie je to otázka zavádzania klienta z našej strany . Ide totiž o bežný postup predaja firmy zľavomat,, ktorá tieto stránky tvorí a rozhoduje o spôsobe predaja. Ak si všimnete aj pri rôznych iných službách zľavomat predáva takýmto spôsobom. Samozrejme ak by si klient nevšimol že si zakúpil Škodu Fabiu a nie Kodiak , peniaze by mu boli vrátené. No nakoľko sa takéto niečo zatiaľ nestalo, nevidím dôvod vašej sťažnosti. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky neváhajte sa prosím na nás obrátiť.


Prajem Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore