Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívne 5-chodové menu od executive chefa Ladislava Botoša

4,4 / 5 Pressburg restaurant - The Boat Bratislava  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

Vynikajúce jedlo, bol to zážitok a určite sa vrátime, výborná atmosféra. Veľmi milý šéfkuchár. Menu…

Patrik
Varianty (2)

Vzdychať blaženosťou budete pri tomto gurmánskom zážitku minimálne 5-krát! Ochutnajte delikatesy na Dunaji)!

Skvelé jedlo v jedinečnej reštaurácii na hladine! Exkluzívne menu navarí executive chef Ladislav Botoš, ktorý bol medzi 15 slovenskými šéfkuchármi, ktorí zostavovali francúzske menu v celosvetovom projekte Goût de France.

Zaujímavá poloha,  skvelá dostupnosť a unikátny výhľad robí z Rešturácie Pressburg ideálnu voľbu pre gurmánske zážitky v hlavnom meste. Bezprostredne susedí s Bratislavským hradom a v tesnej blízkosti sa nachádzajú ďalšie dominanty mesta, ktoré ponúkajú spoločenské i kultúrne vyžitie.

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore