Exkluzívne 5-chodové menu od executive chefa Ladislava Botoša
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 3. 2018.
V cene
1 x Prípitok:
- Sherry dry (výber z 3 druhov)
1 x Predjedlo:
- 60 g Králičia paštéta s pistáciami
1 x Polievka:
- 200 ml Mandľový krém badam shorba
1 x Medzichod:
- 80 g Srnčie pastrami, gaštanové maslo / 80gr
1 x Hlavný chod:
- 200 g Hovädzie rebro z grilu, krém z pečeného zeleru, petržlenový olej
1 x Dezert:
- 40 g Slivkový sorbet s perníkom
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. . +421 944 333 933.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 3. 2018.
V cene
2 x Prípitok:
- Sherry dry (výber z 3 druhov)
2 x Predjedlo:
- 60 g Králičia paštéta s pistáciami
2 x Polievka:
- 200 ml Mandľový krém badam shorba
2 x Medzichod:
- 80 g Srnčie pastrami, gaštanové maslo / 80gr
2 x Hlavný chod:
- 200 g Hovädzie rebro z grilu, krém z pečeného zeleru, petržlenový olej
2 x Dezert:
- 40 g Slivkový sorbet s perníkom
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. . +421 944 333 933.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vzdychať blaženosťou budete pri tomto gurmánskom zážitku minimálne 5-krát! Ochutnajte delikatesy na Dunaji)!
Skvelé jedlo v jedinečnej reštaurácii na hladine! Exkluzívne menu navarí executive chef Ladislav Botoš, ktorý bol medzi 15 slovenskými šéfkuchármi, ktorí zostavovali francúzske menu v celosvetovom projekte Goût de France.
Zaujímavá poloha, skvelá dostupnosť a unikátny výhľad robí z Rešturácie Pressburg ideálnu voľbu pre gurmánske zážitky v hlavnom meste. Bezprostredne susedí s Bratislavským hradom a v tesnej blízkosti sa nachádzajú ďalšie dominanty mesta, ktoré ponúkajú spoločenské i kultúrne vyžitie.