Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Rozprávková nedeľa na Festivale narcisov

4,7 / 5 CK Agama Alpy - Rakúsko (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku CK Agama

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

1 osoba • 1 deň (0 nocí)

Slovné spojenie „kvitnúť do krásy“ sa nepoužíva len tak. Jeho pravý význam najlepšie spoznáte práve na kvetinovom festivale!

A Festival narcisov je skvelou príležitosťou! Je to najväčší kvetinový festival v Rakúsku, ktorý sa koná už od roku 1960 v štajerskom mestečku Bad Ausee a tento rok sa bude konať už 59. ročník! Festival nie je len oslavou krásy, ale aj jari, ktorej symbolom je práve narcis. V tomto období ho budú plné všetky okolité horské lúky!

Súčasťou festivalu je aj veľký sprievod alegorických vozov a rôznych rozprávkových postáv v nadživotných veľkostiach či budov alebo zvierat a celý sprievod je doslova pastvou pre oči aj pre dušu. Zároveň budete obklopení ľudovou hudbou, zvykmi, remeslami a rôznymi tradičnými dobrotami z regiónu.

Medzi tradície Festivalu narcisov patrí aj voľba narcisovej kráľovnej a jej dvoch princezien. Kráľovná musí mať výborný prehľad o regióne a skvelé komunikačné schopnosti, lebo potom celý rok reprezentuje kraj Salzkammergut na rôznych akciách v Rakúsku.

Festival je nielen o kvetoch, ale aj o tradíciách a fantázií, ktorá vždy prekvapí. Je jedinečným zážitkom, na ktorý len tak nezabudnete!

Program zájazdu

Hore