Degustačné čokoládové menu alebo horúca čokoláda
Prehľad ponuky
Je medzi vami nejaký čokolatiarán? A nie sme čokolatariáni vlastne všetci? Ochutnávajte tie najexkluzívnejšie druhy čokolád v čokoládovni v centre mesta.
Príďte do Adam’s home-made chocolate na Zámockú 26 v Bratislave a vychutnajte si degustáciu horúcej horkej čokolády s rôznymi príchuťami alebo ochutnajte čokolády z rôznych kútov sveta (Ekvádor, Vietnam, Uganda, Peru, atď) a porovnajte ich chuť a vôňu.
K čokoláde dostanete aj domácu šľahačku z čistej smotany bez pridania CO2 alebo iných látok. Potešte svoje zmysly a vychutnajte si pravú belgickú čokoládu v príjemnom prostredí pod bratislavským hradom.
Základom každej šálky je belgická čokoláda spoločnosti Belcolade. Horká čokoláda Noir Selection obsahuje 55% podiel kakaa, biela čokoláda Blanc Selection má podiel kakaového masla 28%. Pripraviť horúcu čokoládu neznamená naliať iba rozohriatu surovinu do šálky. Treba urobiť množstvo krokov, ktoré z rozpustenej čokolády vytvoria lahodnú, jemnú, ľahkú a nadýchanú pochúťku, ktorá poteší Vaše zmysly. Poskytnite nám teda na prípravu trochu viac času – a verte, že sa Vám oplatí počkať. |
V čokoládovni si môžete zakúpiť aj exkluzívne čokoládové pralinky a výber znamenitých čokolád a iných dobrôt.
Príbeh čokoládových praliniek sa začal odvíjať niekedy v 1. storočí pred naším letopočtom v Mexickom zálive, u starobylej civilizácie Olmékov. Bol to reťazec najrôznejších udalostí, do ktorých zasiahol aj vládca Aztékov Montezuma II., objaviteľ Ameriky Krištof Kolumbus, conquistador Hernando Cortéz, benátsky kupec Antonio Carletti, holandský cukrár van Houten, švajčiarski cukrári Daniel Peter a Rodolphe Lindt, a tiež belgický majster spracovania čokolády Jean Neuhas. V roku 1997 sa zrodila malá rodinná firma, ktorá mala neľahkú úlohu – uspokojiť chute milovníkov čokolády. Malá firma sa postupne rozrastala, vyvíjala, zväčšovala a po dlhých rokoch zbierania skúseností, vymýšľania, ochutnávania a vylepšovania sa podarilo nájsť receptúru na výrobu takmer deväťdesiatich druhov skvelých praliniek, ktoré môžete v čokoládovni ochutnať. Excelentné majsterky čokolatierky nezaháľajú ani teraz a stále pre vás hľadajú nové chute a receptúry, aby uspokojili i toho najnáročnejšieho zákazníka. |
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.