Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Základný servis alebo výmena tesnení okien

4,0 / 5 FORWINDO Košice  (mapa)

Prehľad ponuky

4,0

Dobrá komunikácia s firmou, rýchle vybavenie objednávky

Blanka
Varianty (3)

Byť domáci kutil je fajn a veľmi nápomocné, no niekedy to už treba nechať na profesionálov!

Jednou z takých vecí je aj údržba plastových okien či ich servis. Nestrácajte čas, profesionáli to zvládnu za chvíľu a vám už do bytu alebo domu nebude fúkať a vykurovanie začne byť až o 30 % efektívnejšie! Okná vám už nebudú vŕzgať a nebudete sa ich báť otvoriť.

Spoločnosť v rámci projektu Forwindo vykonáva základný servis plastových okien, ktorý zahŕňa kontrolu kovania, rámu, zámku, pántov, nastavenie správnej funkčnosti, prítlaku a doliehavosti, premazanie pohyblivých častí, impregnáciu tesnenia a výmenu poškodených krytiek žalúzií a ďalších častí. 

 Je tu aj možnosť výmeny tesnenia, ktoré je nevyhnutné vymeniť na oknách starších ako 5 rokov, inak tesnenia už nie sú také efektívne. Nájdete varianty výmeny tesnenia pre lepené aj nelepené s drážkou. Aké máte tesnenie vy, to spoznáte jednoducho: ak je tesnenie možné rukou vybrať z drážky, tak je nelepené a ak ho vybrať nemôžete, tak je lepené. 

Profesionálny personál je zárukou vašej spokojnosti a kvalitná práca zárukou vrátenia investície! Ponuka platí v Košickom a Prešovskom kraji.

Ako zistiť, či tesnenie na okne je lepené s drážkou alebo nelepené s drážkou.

Hore