Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vláčikom Blaváčikom či loďou: hrad, Železná studnička, Devín

4,6 / 5 Vláčik Blaváčik Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Iveta

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať, kedy a či vôbec budete dopĺňať termíny jazdy na Devín (vláčik + loď). Uvádzate, že voucher je platný do 28.10.2018, ale na stránke máte termíny len do konca augusta.
Ďakujem

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň, momentálne je už tretí týždeň nepriaznivá situácia pre nízky vodostav Dunaja, každým dňom klesá, čo obmedzuje lodnú dopravu, nevieme odhadnúť dokedy bude trvať tento stav a preto sme zatiaľ september neplánovali

Alexandra

Dobry den,
chcela by som sa opytat, ci aj seniori platia plnu sumu ako dospelaci? kolko by prosim stalo ja dospelacka, jedna babka a 4. rocna vnucka ? mal bude mat az 09/18 5 rokov, tak stale sa rata ako 4 rocna? dakujem

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň, kupony zľavomat sú zľavnené oproti bežným lístkom a ďalšie zľavy sa neposkytujú

ivka

Dobrý deň, máme záujem o plavbu loďou. Uplatniť vouchre by sme chceli 11.8.2018 (je to sobota). Chcem sa spýtať, či si ich budeme môcť uplatniť a v akých časoch loď vypláva z Bratislavy. Ďakujem

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň, rezerváciu je potrebné urobiť online na stránke www.blavacik.sk/zlavomat uviesť čísla voucherov systém vám po vyhodnotení zašle priamo cestovné lístky aj s inštrukciami pre jednotlivé jazdy

Katarína Samková

Zaujíma ma, či majú zľavu ZŤP-S a akú ?

Vláčik Blaváčik

Poskytujeme iba zľavu ZTP-S sprievodca zdarma

Monika

Dobrý deň, mám dve otázky:

  1. do kedy je možné tuto ponuku kúpiť cez Zľavomat?
  2. uvádzate, že vouchery je možné uplatniť do 28.10.2018, avšak v rezervačnom systéme máte voľné termíny len do 31.8.2018, tzn.že od 1.9.-28.10.2018 nie je možné sa zúčastniť na žiadnej strase? 
Ďakujem.
Zlavomat.sk

Dobrý deň,

predpokladaný dátum ukončenia tejto akcie je 28.9.2018, avšak nevieme Vám ho garantovať, nakoľko sa akcia môže vypredať aj skôr. Áno voucher je možné uplatniť do 28.10.2018. Dátumy jázd na obdobie po 31.8.2018 sa budú zverejňovať priebežne, najmä v závislosti od počasia, keďže sa jedná o sezónne jazdy.

Prajem pekný deň.

Silvia

Dieťa do 4 rokov má aký lístok , koľko zaplatím za seba a 2,4 mes.dieta či už vláčik alebo lod … ďakujem

Vláčik Blaváčik

Dospelá osoba cena podľa linky, dieťa do 4 rokov zdarma, 2,4 mesačné dieťa zdarma

BK

Dobry den,
Trasa Bratislavsky hrad – v trvani 45 min chapem spravne 15 min tam, 15 min prestavka, 15 min naspet? Alebo 45 min tam , 15 min prestavka a 45 min naspet? Dakujem za odpoved.

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň, dobre chápete tú prvú alternatívu 15 min. jazda tam, 15 min prestávka, 156 min. jazda späť

Jana

Dobry den, mam male dieta v kočíku a mala by som zaujem o linku č. 4 ( lodou na Devin a cesta spat vlačikom). Je vo vlačiku miesto na detsky kočík?
Vopred dakujema.
 Jana

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň, kočíky prepravujeme len ak sú skladacie

Magdaléna Kožuchová

Dobrý deň, na linke č. 1 v mesiaci júl nie je nič vyznačené ani zelenou ani červenou farbou, ale sivou NEPREMÁVA. Tak sa pýtam, či premáva alebo nepremáva. V iných mesiacoch je vyznačené tak, ako uvádzate.

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň, ďakujeme za informáciu preveríme v systéme prečo je aktuálne takýto stav

Magdaléna Kožuchová

Dobrý deň, už niekoľkokrát som sa pýtala, či bude Vláčik na linke č. 1 premávať počas letných prázdnin. Zatiaľ v mesiaci JÚL nepremáva. Vaše odpovede sú rôzne / napr. všetky sú rezervované, pridáme vozne, termíny sú vyznačené zelenou farbou a pod. / Prosím o pravdivú odpoveď, kedy vláčik premávať alebo nepremávať.

Vláčik Blaváčik

Dobrý deň prajem,
odpovede sú jasné zelenou farbou sú termíny kedy sú voľné miesta, červenou farbou termíny, ktoré sú rezervované – je možné že niekto rezerváciu zruší a miesta sa uvoľnia, v prípade veľkého záujmu v exponované termíny budú pridané vozne aby sa kapacita navýšila.
Momentálne je na výber viac voľných termínov, nemôžeme Vám však zaručiť dokedy keďže zaznamenávame v priemere 35 – 40 rezervácii denne

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore