Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

FlyRide: vyčíňanie na lietajúcom vodnom skútri

Flyboard Czech Connection (3 pobočky) Náklo  (mapa)

Prehľad ponuky

Varianty (2)

Dajte človeku hadicu s vodou a naučí sa na nej lietať.

S rokom 2018 prilieta do českých krajov úplne nová zábava: FlyRide – lietajúci vodný skúter. Jazda na ňom bude doslova povznášajúca.

FlyRide – lietajúci vodný skúter

FlyRide je stroj, ktorý sa podobá motorke na vode a ktorý sa zapája na hadicu. Je poháňaní tlakom vody, ktorá vychádza z vodného skútru.

Na rozdiel od Flyboardu, ktorý je dostupný od 12 rokov, môžu na FlyRide jazdiť deti od 6 rokov. Pred jazdou je možné nastaviť niekoľko režimov podľa vašich schopností: deti, začiatočníci, stredne pokročilí a pokročilí. Stroj je vybavený gyro-stabilizačným systémom podobným systému v dronoch, ktorý zabráni pádu a sám drží stroj rovno.

Ďalšou výhodou FlyRide je, že sa na ňom sedí a je možné na ňom jazdiť vo dvoch ako na motorke. Napríklad otec so synom alebo 2 deti naraz. Na rozdiel od Flyboardu, na FlyRide môžete sami držať plyn v ruke a sami podľa potreby pridávate. Tak dosiahnete maximálneho pocitu voľnosti. Jazda na FlyRide sa vykonáva vždy pod dozorom vyškoleného inštruktora, ktorý je na skútri a všetko pozoruje.

Môžete lietať, ale nemôžete spadnúť

FlyRide: Samostabilizujúci stroj, ktorý konečne dáva šancu každému, kto chce jazdiť po vode a lietať nad vodou bez toho aby sa namočil.

  • Sám sa vyrovnáva a stabilizuje (má gyro-stabilizátor)
  • Prednastavenie výšky a rýchlosti pre nových užívateľov (chill- expert)
  • Nie je nutné vstúpiť  do vody alebo k nemu priplávať
  • Vhodný pre začiatočníkov
  • Pre všetkých jazdcov vo veku 6 rokov a vyššie 
Hore