Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.
Future night – zážitková gastronómia s celovečerným programom
Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Botel Gracia
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozorniť na nové ponukyNenechajte si ujsť nové ponuky podniku Botel Gracia
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozorniť na nové ponukyPrihlásením k odberu vyjadrujete súhlas s podmienkami použitiaZlavomat.sk. Prečítajte si taktiež informácie o tom, ako spracovávame osobné údaje.
Upozornenie nastavené
Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete
Prehľad ponuky
Zažite zážitkový večer v Boteli Gracia s gráciou! S VIP vstupom na vás čaká čarovná noc!
Future night v Botel Gracia sa postará o nezabudnuteľný večer plný skvelého jedla a pitia. Po celý večer ochutnávka rôznych špecialít z kuchyne Gracie a tiež špecialít molekulárna kuchyne pripravovaných Vojtom Artzom.
Starať sa o vás budú sexy hostesky. Tiež sa môžete tešiť na ochutnávku miešaných drinkov, ochutnávku vín od someliéra Mareka Hvolku, barmanskú show, skvelú hudba a aktívnu hmlu, ktorá bude padať z okna rovno do Dunaja.
Je šéfkuchár spoločnosti Metro Cash & Carry Slovakia s.r.o., 5 rokov pôsobil ako šéfkuchár hotela Tri studničky**** v Demänovskej Doline. Tak isto pôsobil počas desiatich rokov v popredných reštauráciách a hoteloch hlavného mesta (Devín, Apollo …). Pracoval ako šéfkuchár vôbec v prvej Ázijskej reštaurácii na Slovensku. Medzi širokou verejnosťou je známy z televíznych relácií TV Markíza Chuťovky, Tulinárium, Teleráno a Masterchef ako aj vďaka svojim knihám o varení (Vianočná kuchárka, Grilujeme s potešením, Vojto Artz U vás doma , Štyri ročné obdobia a mnohé iné) a bohatej publikačnej činnosti. Spolupracuje a účinkuje aj na úspešnom slovenskom seriály Kuchyňa (od 2016), kde stvárnil sám seba . Je absolvenstom Yves Thuries Culinary Academy – odbornej školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným certifikátom. Od roku 2007 sa venuje molekulárnej gastronómií, ktorej sa priučil v Nemecku. A jej hlavnou postavou a školiteľom na Slovensku. Vojto je držiteľom rôznych prestížnych ocenení v gastronomických súťažiach, v zbierke má bronzovú medailu na celosvetovej kuchárskej olympiáde IKA Erfurt 2008 a bronzovú medailu z The Emirates Salon Culinaire v Dubaji 2011. Od roku 2017 je vo funkcií Ambassadora „Woldchefs without Borders“ WACS (charitatívnej zložky Svetovej organizácie kuchárskych asociácií) za Slovenskú republiku. |