V zmysle ust. § 7 ods. 6 písm. k) zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho, nemôže spotrebiteľ odstúpiť od zmluvy, predmetom ktorej je poskytnutie služieb súvisiacich s činnosťami v rámci voľného času a podľa ktorej sa predávajúci zaväzuje poskytnúť tieto služby v dohodnutom čase alebo v dohodnutej lehote. Na základe uvedeného nie je v prípade zakúpenia vstupenky možné odstúpenie od zmluvy a žiadať vrátenie vstupného.
Zažite zážitkový večer v Boteli Gracia s gráciou! S VIP vstupom na vás čaká čarovná noc!
Future night v Botel Gracia sa postará o nezabudnuteľný večer plný
skvelého jedla a pitia. Po celý večer ochutnávka rôznych špecialít
z kuchyne Gracie a tiež špecialít molekulárna kuchyne pripravovaných
Vojtom Artzom.
Starať sa o vás budú sexy hostesky. Tiež sa môžete tešiť na ochutnávku miešaných drinkov, ochutnávku vín od someliéra Mareka Hvolku,
barmanskú show, skvelú hudba a aktívnu hmlu, ktorá bude padať z okna rovno
do Dunaja.
Je šéfkuchár spoločnosti Metro Cash & Carry
Slovakia s.r.o., 5 rokov pôsobil ako šéfkuchár
hotela Tri studničky**** v Demänovskej Doline. Tak isto
pôsobil počas desiatich rokov v popredných reštauráciách a hoteloch
hlavného mesta (Devín, Apollo …). Pracoval ako šéfkuchár vôbec v prvej
Ázijskej reštaurácii na Slovensku. Medzi širokou verejnosťou je známy
z televíznych relácií TV MarkízaChuťovky,
Tulinárium, Teleráno a Masterchef ako
aj vďaka svojim knihám o varení (Vianočná kuchárka, Grilujeme
s potešením, Vojto Artz U vás doma , Štyri ročné obdobia a mnohé iné)
a bohatej publikačnej činnosti.
Spolupracuje a účinkuje aj na úspešnom slovenskom
seriály Kuchyňa (od 2016), kde stvárnil sám seba .
Je absolvenstom Yves Thuries Culinary Academy – odbornej
školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným
certifikátom. Od roku 2007 sa venuje molekulárnej gastronómií, ktorej sa priučil v Nemecku. A jej hlavnou postavou a školiteľom na Slovensku.
Vojto je držiteľom rôznych prestížnych ocenení v gastronomických
súťažiach, v zbierke má bronzovú medailu na celosvetovej kuchárskej
olympiáde IKA Erfurt 2008 a bronzovú medailu z The Emirates Salon Culinaire
v Dubaji 2011.
Od roku 2017 je vo funkcií Ambassadora „Woldchefs without
Borders“ WACS (charitatívnej zložky Svetovej organizácie
kuchárskych asociácií) za Slovenskú republiku.