Pravé španielské dobroty od španielskeho kuchára!
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 8. 2018.
V cene
- 500g Vyprážané kalamáre s cesnakovou omáčkou
Obmedzenie
- Rezerváciu je potrebné urobiť vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín – príprava jedla trvá cca 30 minút.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutú rezerváciu, oznámte to čo najskôr na tel.č. +421 902 398 876.
600g Paella de pollo pre 2 osoby – pravá španielska paella s kuracím mäsom a zeleninou
Termín
Platnosť do 31. 8. 2018.
V cene
- 2 × 300g Paella de pollo (pravá španielska paella s kuracím mäsom a zeleninou)
Obmedzenie
- Rezerváciu je potrebné urobiť vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín – príprava jedla trvá cca 30 minút.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutú rezerváciu, oznámte to čo najskôr na tel.č. +421 902 398 876.
Termín
Platnosť do 31. 8. 2018.
V cene
- 600g Paella so slávkami a krevetami s čerstvou sezónnou zeleninou
Obmedzenie
- Rezerváciu je potrebné urobiť vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín – príprava jedla trvá cca 30 minút.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutú rezerváciu, oznámte to čo najskôr na tel.č. +421 902 398 876.
Dokonalá gastrodovolenka! Španielsko sa na tanieri servíruje v príjemnom tapas bare La Cabaña v Podunajských Biskupiciach.
Pozývame vás do tapas baru, kde vám uvarí kuchár až zo slnečného Španielska! Paella so slávkami a krevetami či s kuracinkou alebo Calamare a la romana con alioli.
Kde sa vzala Paella? Až v ďalekej Valencii!
Niektorí Španieli ju považujú za národné jedlo a iní zase za regionálnu špecialitku! Nech je, ako je, paella – typický pokrm z ryže a množstva morských plodov (alebo iného mäska) – je kráľovnou jedál z jednej panvice!
Opáše zásteru, na sporák položí panvicu a poriadne pod ňou podkúri. Na začiatku ma kuchár typické sofrito, omáčku pripravenú z cibule a paradajok a neskôr pridá slávky. Pri záverečnom kroku prihodí cesnak, čierne korenie a mletú škoricu. Vualááá a je tu Mejillones Marinera.