Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Rodinná dovolenka v modernom rezorte neďaleko Balatonu

5,0 / 5 Kehida Family Resort**** Hévíz - Maďarsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
veve

dobrý deň, ak mám 2,5 ročne dieťa ako je to cenovo.. lebo je tam len rozmedzie do 2r.a potom od 3–11

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. V tomto prípade, platí, že dieťa do 2,99 rokov má pobyt na lôžku s rodičmi zadarmo (bez nároku na služby).

Prajem Vám krásny deň.

Veronika

Dobry den,
ak chcem kupit kupon na vybrany datum, v ponuke mi ukazuje len jeden kupon. Znamena to, ze v tomto termine nie je mozne zakupit ich viacero? Mam zaujem o dva (cize kupit jeden a zistit, ze druhy sa neda mi je zbytocne).
Aky je priplatok za tretiu dospelu osobu, ci uz na pristelke alebo v samostatnej izbe?
Dakujem, pekny den.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Veronika, áno, v prípade, že sa Vám dá zakúpiť iba jeden voucher, je už k dispozícii iba jedna izba. Príplatok za tretiu dospelú osobu je dobré preveriť priamo v hoteli, nakoľko sa jedná o príplatok podľa ich hotelového cenníka. Môžete si ho preveriť na adrese info@kehidafamilyresort.hu, prípadne, ak máte problém s komunikáciou v cudzom jazyku, môžete nám napísať na podpora@zlavomat.sk a Vašu požiadavku preveríme priamo s hotelom. Prajem príjemný deň

Marcela

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na ponuku Kehida family rezort, pobyt na 3 noci(4 dni) od 16.7.-31.8. v cene 163 eur. Lebo v rozpise zaplatených služieb je uvedené len 2× ubytovanie a 2× raňajky. Takže neviem, kde je chyba. Ale v kalendári pri zaškrtnutí nástupného dňa vezme rovno 3 noci. A k tejto ponuke je už v cene vstup do tých termálnych a zážitkových kúpeľov v rezorte? Ďakujem za odpoveď Masaryková

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Marcela,

ďakujeme za podnet. Ospravedlňujeme sa Vám za chybu. Na úprave voucheru sa už pracuje. Ponuka samozrejme zahŕňa 3× ubytovanie a 3× raňajky, keďže sa jedná o pobyt na 3 noci.
Táto ponuka zahŕňa taktiež neobmedzený vstup do hotelového wellness centra (krytý bazén s teplotou 32–33°C, sezónny vonkajší bazén, fínska a infra sauna) pre 2 osoby.

Prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore