Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Júlový LAST MINUTE na 2 dni v Hoteli Aquatermal*** s polpenziou a neobmedzeným wellness + termálnym kúpaliskom na celé 2 dni

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Robert

Dobrý deň.
Keby som chcel darovať poukažku pre 2 osoby s tým že presný termín by vybral obdarovaný / do konca augusta/ koľko by to stalo?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ vzhľadom na veľkú vyťaženosť hotela predávame iba pobyty na presný dátum. O voľných termínoch sa môžete informovať na recepcii hotela – +421 47 430 88 11. Pekný deň.

Marián Sedláček

Dobry den, ako je to v pripade 2 dospelych a 2 deti 10 a 11 rocne?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ rodinné izby pre rodiny 2+2 máme na celé leto vypredané. Jediná možnosť je, že by jedno dieťa spalo s rodičmi na manželskej posteli. Ak by Vám to takto vyhovovalo, jedno dieťa je grátis a druhé dieťa zaplatí iba za detskú polpenziu – 9€.

lucia potancokova

dobry den ked kupim kupon za 99e dvaja dospely …dve deti maju 4 roky a 10 rokov oni dvaja budu mat zadarmo aj pobyt aj stravu aj vstupne na kupko?1.7 treba kedy prist?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Potančoková,

akcia platí pre 1 dieťa, ale deti do 5 rokov bez nároku na lôžko majú u nás všetko zdarma, takže ak sa menšie dieťatko vyspí v posteli s Vami, nebudete doplácať už nič. A áno, v cene je polpenzia aj vstupné na kupko a aj do vnútorných bazénov a wellness. V nedeľu, 1.7. sa môžete ubytovať hocikedy po 14:00 hod.. Budeme sa na Vás tešiť!

Darina Tažejová

Dobrý deň,viem si zakúpiť aj 2 kupóny a spojiť 2 nocí za sebou?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Tažejová, bohužiaľ, spojiť si dva kupóny nie je možné. V zľave sú iba presné termíny posledných voľných izieb na jednu noc. Ak by ste mali záujem o pobyt na viac nocí, kontaktujte prosím našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore