Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2-hodinový kurz líčenia u kozmetičky zo salónu Choco Sole

4,3 / 5 Salón Choco Sole Prešov  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

Dobre vykovaná práca, rýchle jednanie, ako som bola objednaná ak som išla , , mihalicky na leto ako…

Ivana
Varianty (1)

Maľovať na plátno a na tvár, to v konečnom dôsledku nie je až taký rozdiel. Oboje si vyžaduje talent aj prácu na sebe a pár trikov naviac určite nie je na zahodenie!

Kurz je skvelý spôsob ako sa naučiť niečo nové alebo získať pár nových vedomostí a zručností, ktoré doplnia tie, ktoré už máte. A kurz líčenia nie je výnimkou! Príďte zistiť, ako na dokonalé denné líčenie či make up na pohovor!

Výhodou je, že v cene je aj úvodná konzultácia, kde sa dozviete, čo v starostlivosti o svoju pleť robíte dobre, a čo by ste mohli ešte vylepšiť či naopak od čoho treba radšej upustiť. Postupne tak odhalíte aj ďalšie „tajomstvá“ líčenia. 

Ukážete si ako používať rôzne štetce, ako kombinovať farby očných tieňov, akú zvoliť farbu rúžu… Prejdete si aj rozjasňovanie pleti, naučíte sa ako tvarovať obočie, vytvoriť jemne opálený vzhľad, ako nanášať rúž a plno ďalších užitočných vecí, vďaka ktorým budete každý deň vyzerať perfektne!

V rámci kurzu je pre vás zabezpečené občerstvenie a aj všetky potrebné pomôcky a líčidlá, ktoré sú od profesionálnych značiek (Make – up Revolution, OPV, NYX, Make – up Addiction). 

Hore