Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Jesenná turistika či prechádzky v Novej Lesnej s wellness a prekvapením pre deti

4,3 / 5 Hotel Euforia*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ivana

Dobrý deň, prosím o cenovú kalkuláciu pri zakúpení 1 voucheru na 2 dni v termíne od 27.-29.9.2018 na 2 noci pre 2 dospelé osoby a 2 deti vo veku 8 a 18r. v apartmáne s polpenziou ,ďakujem

Hotel Euforia***

Krásny deň, Vám želám, z Vysokých Tatier. Veľmi pekne ďakujeme, že ste prejavili záujem o pobyt v našom Hoteli Eufória***Nová Lesná. termín 27.-29.9.2018 je obsadený. Napíšte nám prosím mail na adresu: recepcia@hoteleuforia.sk, resp. nás kontaktujte telefonicky +421 911 717 775 a my Vám skúsime nájsť ubytovanie v inom termíne. Radi Vás informujeme aj o doplatkoch.

Anežka D.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je v blízkosti hotela nejaký bazén, kúpalisko ktoré by sa dalo využívať? Ďakujem za odpoveď, pekný deň.

Hotel Euforia***

Krásny deň, Vám želám, z Vysokých Tatier. Veľmi pekne ďakujeme, že ste prejavili záujem o pobyt v našom Hoteli Eufória***Nová Lesná. Naši hostia najviac využívajú Aqua city Poprad, je k hotelu najbližšie. ubytovaným hosťom poskytujeme v tomto zariadení
20 % zľavu.

Stanislava Beliancinova

Zdravím.Zaujala ma vaša ponuka pobytu.Je vhodný pobyt pre manželov vo veku 70 rokov?Je tam vírivka a sauna . Dalo by sa ešte niečo absolvovať ,okrem túri? Napr.masáže…Ja by som chcela niečo na oddych .Mám to ako darček k okruhlinám :)Kolko by to vyšlo na 3 dni a 2 noci?Termín by bol 26.27.28.10.2018­. Vopred Ďakujem a ostávam s pozdravom.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Stanislava,

ďakujeme za Vašu otázku. Cena pobytu pre 2 osoby na 2 noci je 109,00€.
Vami vybraný termín sa v našom rezervačnom kalendári zatiaľ zobrazuje ako voľný. Preto v prípade záujmu si je potrebné pobyt zakúpiť, na tento termín, po kliknutí „Kúpiť na termín“.
V cene voucheru máte zahrnutý vstup pre 2 osoby do hotelového wellness v rámci otváracích hodín (denne 15 min. vírivka a 30 min. sauna).

Prajem Vám krásny deň.

Miroslava Č.

Dobrý deň, chcem sa spýtať na pobyt 3 noci pre 3 osoby, aká je výsledná cena v termíne od 20–23.9.2018.
ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Miroslava,

ďakujeme za Vašu otázku. Cena za pobyt pre 2 osoby na 3 noci je 159€. Príplatky za tretiu osobu, sa odvíjajú v závislosti od veku. Výšku týchto príplatkov nájdete pod ponukou v sekcii „Deti“.

Prajem Vám krásny deň.

Jozef HLAVA

Dobrý deň. Chcem sa opýtať ako je to u Vás s parkovaním. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jozef,

ďakujeme za Vašu otázku. Pre hostí hotela je zabezpečené parkovanie zadarmo.

Prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore