Ponuku Škola sabráže a ochutnávka vín s WINE EXPERT môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.

Škola sabráže – vlastnoručná sabráž a ochutnávka vín s WINE EXPERT

4,8 / 5 WINE EXPERT Bratislava - Záhorská Bystrica (mapa) 21 zákazníkov

Prehľad ponuky

Vysoko oceňujeme profesionálny prístup personálu. Od nášho príchodu sa nám príkladne venoval, …

Miriam
Pod vedením majstra SR v someliérstve a sabráži
Odbornosť a profesionalita na najvyššej úrovni
Podnik s vynikajúcimi hodnoteniami od zákazníkov
Varianty (1)

Termín

Platnosť do 30. 9. 2020.

V cene

  • Prípitok:
    • 0,5 dl biele víno
    • 0,5 dl ružové víno
    • 0,5 dl červené víno
  • Školenie sabráže s proseccom La Tordera (Taliansko), ktoré vám ostáva na dopitie
  • Občerstvenie: „Lopárik“ s pochutinami – kus syra a šunka
  • Trvanie: cca 60 min. 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 917 888 830. Rezervácie sú možné od utorka do nedele.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie
  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 917 888 830.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

16,50 €
16,50 €
Ukončené
Pod vedením majstra SR v someliérstve a sabráži
Odbornosť a profesionalita na najvyššej úrovni
Podnik s vynikajúcimi hodnoteniami od zákazníkov

Šabľa sa v minulosti používala vo vojnách, čo nebolo veľmi múdre využitie tohto nástroja. Dnes môžete šabľu využiť na niečo omnoho lepšie – otváranie vín.

Ponorte sa do sveta tých najlepších vín vo WINE EXPERT a naučte sa vína otvárať sabrážovaním!

Sabráž je technika otvárania vín šabľou, kedy sa odsekne hrdlo fľaše aj s korkom. Tento netradičný, slávnostný a zároveň nebezpečný spôsob otvárania „bubliniek“ (sektu, šampanského či prosecca) je vhodný pri rovnako výnimočných udalostiach a oslavách. Pri sabráži treba brať do úvahy teplotu sektu, kvalitu skla a správny uhol seku. Okrem šable sa používajú aj sekery, meče či dokonca golfové palice. Správne vykonaná sabráž nezanechá v sekte žiadne čiastočky skla.

Školou sabráže vás bude sprevádzať niekoľkonásobný majster Slovenska v someliérstve a sabráži Tomáš Vyšvader, profesionálny someliér z WINE EXPERT, ktorý na Slovak Food Festivale prekonal rekord, keď odsabrážoval obrovský 12-litrový sekt Ferrari. Zároveň sabrážou 7 fliaš s rôznym objemom vytvoril nový rekord.

Počas školy sabráže sa dozviete niečo málo z histórie a vzniku tejto metódy otvárania fliaš. Pripravenú budete mať fľašu správne vychladeného šumivého vína, ktorú si po dôkladnom zaškolení a BOZP sami vlastnoručne odsabrážujete.

Súčasťou zážitku bude, samozrejme, aj samotná komentovaná ochutnávka sabrážovaného prosecca La Tordera, ako aj bieleho, červeného a ružového vína na prípitok spolu s pochutinami – syrom a šunkou.

Celý tím vo WINE EXPERT je spojený láskou k vínu a skladá sa z tých najlepších someliérov. WINE EXPERT je dlhodobým partnerom Asociácie someliérov Slovenskej republiky, popredných vinárstiev nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.