Pečené prasiatko v reštaurácii alebo u vás doma
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 28. 2. 2019.
V cene
- Živá váha prasiatka pred upečením je cca 10–13 kg na drevenom koryte
- Vhodné pre 12–15 osôb
- 1 kg Zeleninová obloha – uhorky, feferónky, baranie rohy, paradajky, paprika, čalamáda
- 1 kg Zemiaky
- Chlieb
- Výpek z prasiatka
Obmedzenie
- Rezervácia: nutná minimálne 4 dni vopred na tel. č. +421 905 522 376. Odporúčame rezerváciu čo najskôr po zakúpení voucheru.
- Konzumácia v reštaurácii: pri väčšom množstve hostí (nad 20) sa hradí príplatok. Výška príplatku záleží od počtu hostí, pre viac informácii kontaktujte priamo reštauráciu na tel. č. +421 905 522 376.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Možnosť dokúpiť si pečeňovú plnku za 7 €/kg.
- Možnosť dokúpiť si domáce mastené lokše za 0,6 €/ks (min. odber 10 ks).
- Možnosť zobrať jedlo so sebou: za koryto (podnos) sa platí záloha 30 €, ktorá bude po odovzdaní vrátená.
- Možnosť zakúpiť si jednorazovú drevenú dosku za 10€.
- Zmena rezervácie je možná najneskôr 24 hodín vopred na tel. č. +421 905 522 376.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 28. 2. 2019.
V cene
- Živá váha prasiatka pred vykostením a upečením je cca 20 kg na drevenom koryte
- 1 kg Pečených rebierok z mladého prasiatka
- Vhodné pre cca 25 osôb
- 1,5 kg Zeleninová obloha – uhorky, feferónky, baranie rohy, paradajky, paprika, čalamáda
- 2 kg Zemiaky
- Chlieb
- Výpek z prasiatka
Obmedzenie
- Rezervácia: nutná minimálne 4 dni vopred na tel. č. +421 905 522 376. Odporúčame rezerváciu čo najskôr po zakúpení voucheru.
- Konzumácia v reštaurácii: pri väčšom množstve hostí (nad 20) sa hradí príplatok. Výška príplatku záleží od počtu hostí, pre viac informácii kontaktujte priamo reštauráciu na tel. č. +421 905 522 376.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Možnosť dokúpiť si pečeňovú plnku za 7 €/kg.
- Možnosť dokúpiť si domáce mastené lokše za 0,6 €/ks (min. odber 10 ks).
- Možnosť zobrať jedlo so sebou: za koryto (podnos) sa platí záloha 30 €, ktorá bude po odovzdaní vrátená.
- Možnosť zakúpiť si jednorazovú drevenú dosku za 10€.
- Zmena rezervácie je možná najneskôr 24 hodín vopred na tel. č. +421 905 522 376.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Predstavte si stôl, na ktorom je položené šťavnaté, dozlata opečené a voňavé prasiatko. A teraz si predstavte, že ten stôl je váš. S touto ponukou to už viac nemusí byť iba predstava! Tak sa ponáhľajte, aby s vami niekto nevypiekol a túto honosnú dobrotu vám nezjedol! :)
Pečené prasiatko z Reštaurácie Grinavský Janko (predmestia Pezinka – Grinava) sa podáva aj s chlebom, so zemiakmi, kyslou prílohou a výpekom. Za doplatok 7 € si môžete dokúpiť 1 kg pečeňovej plnky alebo môžete ochutnať domáce mastené lokše – 10 ks za 6 €.
Reštaurácia Grinavský Janko bola založená v roku 1921. Má takmer storočnú rodinnú tradíciu. Pán Hajtmánek je majiteľ už zo 4. generácie, ktorý vedie a stará sa o tento podnik.
Vždy bolo jeho snom poskytovať pôžitok z dobrého jedla v podobe chutných špecialít a odrodových vín, ktorých výroba má v Malokarpatskom regióne bohatú tradíciu. Rád by využil svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti cateringových služieb zo zahraničia, ale zároveň Vás pozval aj do príjemného prostredia svojej reštaurácie, ktorú nájdete na predmestí Pezinka (v Grinave), v meste s bohatou vinárskou a gurmánskou tradíciou.
Za reštauráciou sa nachádza prírodný areál stvorený pre výnimočné a neopakovateľné udalosti. Na rozlohe takmer hektár ponúkajú možnosti organizácie originálnych firemných eventov až do kapacity cca 400 osôb. V rámci areálu chovajú rôzne hospodárske zvieratká - prasiatka, oslíky, ktoré dotvárajú nefalšovanú atmosféru vidieka.
Cieľom reštaurácie Grinavský Janko je zabezpečiť svojim zákazníkom jedinečný a ničím nerušený zážitok
tak, aby si ho mohli vychutnať plnými dúškami.