Degustačné menu pre 2 osoby v indicko-bengálskej reštaurácií Maharadža
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 30. 10. 2018.
V cene
Predjedlo:
- 2ks Papadam – tenké chrumkavé čipsy zo strukovín s koreninami
- 1 × 25g Mango chutney
Polievka:
- 2 × 0,25l Bangla dal s cesnakom – bengálska polievka z lúpanej šošovice
Hlavné jedlo:
- 1 × 150g Teľacia Dopiadža – teľacie mäso na tradičnej korenistej omáčke pikantnej chuti s kúskami zázvoru, cibule a papriky z oblasti Bengálskeho zálivu, podávaná s čerstvými bylinkami
- 1 × 150g Murgi Maloya – kuracie mäso v omáčke Maloya, čo je tradičná jemne sladká omáčka s kokosom a mangom, podávaná so smotanou
Prílohy:
- 160g Naan – tradičný indický chlieb pripravený v peci tandoor
- 220g Polau – voňavá ryža basmati
- 1 ks 30g Luči – placka vyprážaná na oleji
Dezert:
- 2 × 40g Haluwa – tradičný indický dezert z kukuričnej krupice a ghee (indické maslo)
Obmedzenie
- Rezervácia: Z dôvodu dlhšej prípravy jedál je potrebná rezervácia vopred na tel.: +421 918 307 720 alebo e‑mailom na almae-b@almae.eu.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Indická kuchyňa je iba o pikantnom a kari? To teda rozhodne nie! Pravý labužník teraz môže odhaliť tie najrôznejšie odtiene chutí a zistiť, že fantastické jedlo nemá hraníc.
Povedzte ÁNO gurmánskemu nebu v podobe indicko-bengálskeho degustačného menu pre dvoch! Indická kuchyňa je ovplyvnená najmä kultúrou, náboženstvom a v neposlednom rade aj geografickou rozlohou priestoru, z ktorého tieto jedlá pochádzajú. Jej história siaha do pradávnych čias. Všetky indické korenia sú na prírodnej báze a mnohé z nich majú liečivé účinky. Sú neodmysliteľnou súčasťou indickej kuchyne, dotvárajú charakteristickú chuť a vôňu jedál a dodávajú im blahodarné účinky na náš organizmus.
V reštaurácii Maharadža podávajú jedlá z oblasti Bengálskeho zálivu a Kašmíru a pri ich príprave používajú výlučne originálne indické korenia a bylinky. Každý pokrm má svoju vlastnú charakteristickú chuť a vôňu, ktorú nie je možné docieliť len tak nejakým kari korením z hypermarketu. Rozhodne zažijete nezabudnuteľný kulinársky zážitok.
V príjemnom prostredí štýlovej reštaurácie si môžete každý pracovný deň vychutnať aj výborné obedové menu s možnosťou výberu z troch hlavných jedál a dennej polievky. Môžte taktiež požiadať o pravidelné zasielanie týždennej ponuky mailom.