Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Príjemný vinársky pobyt na južnej Morave v Hoteli Pavlov

4,3 / 5 Hotel Pavlov Južná Morava - Česko (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

Príjemné izby ochotný a milý personál ! lokalita vo vinohradoch, to je ono !

JURAJ
Úpätie Pavlovských vrchov
Hotelová reštaurácia s vlastnou pekárňou chleba
Hotel uprostred viníc, 18 km od zámku Lednice
2 osoby • 3 dni (2 noci)
Úpätie Pavlovských vrchov
Hotelová reštaurácia s vlastnou pekárňou chleba
Hotel uprostred viníc, 18 km od zámku Lednice

Kombinácia vína a príjemného ubytovania neprináša nič iné, než výbornú dovolenku strávenú u našich českých susedov.

Krásy južnej Moravy objavíte pri prechádzkach vinicami vinohradníckeho mesta Pavlov a krásu odpočinku v hoteli Pavlov, ktorý leží v jeho centre. Každé ráno si poskladáte raňajky z bohatého bufetu. Môžete si zvoliť aj variant s večerami.

Ak patríte medzi milovníkov vodných radovánok, siahnite po pobyte sa vstupenkou do Aqualand Moravia (13 km). Za kultúrou sa vyberte do Lednicko-valtického areálu, a ak tomu bude počasie priať, vyšliapte na zrúcaninu hradu Děvičky. Je to len 500 metrov.

Pohoda uprostred viníc

Hotel Pavlov leží v blízkosti novomlynských nádrží priamo na svahu s vinicami. Bývať budete v novozrekonštruovanej 2-lôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, televíziou a Wi‑Fi.

Všetky izby disponujú výhľadom na vinice, z niektorých je vidieť zrúcanina hradu Děvičky alebo Mušovské jazero. Rodiny s deťmi si môžu zapožičať detskú postieľku.

Ochutnajte najlepšie vína z Pálavy

Do Pálavskej galérie vín s historickými vinárskymi pivnicami z 18. storočia to budete mať len 500 metrov, preto jej návštevu rozhodne nevynechajte. Ak si na mieste kúpite vstup na voľnú degustáciu, budete mať možnosť ochutnávať vína zo 60 reprezentatívnych vzoriek z celej Pálavy.

Špičková moravská kuchyňa

Tunajšia reštaurácia sa vám bude určite páčiť: pečú si tú vlastný pivný chlieb a buchty a občas tu hrá cimbalová hudba. Ak sa tu stavíte mimo polpenzie, nenechajte si ujsť špecialitu podniku: pečeného moriaka s mandľovou plnkou.

Ponuka pokrmov sa v priebehu roka obmieňa v závislosti od dostupnosti sezónnych surovín. Kuchári spolupracujú s Pražským kulinárskym inštitútom a tak dovádzajú svoje diela k dokonalosti. K jedlám sa skvele hodia aj vína od miestnych vinárov. 

Hore