Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Grand Hoteli Sole**** v centre Nitry

4,5 / 5 Grand Hotel Sole**** Nitra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Rasto

Ešte jedna otázocka ten 2 hodinový wellness je na jeden deň alebo za celý pobyt ?Ďakujem

Rasto

O wellnes nemáte nič opravené vždy je na začiatku neobmedzený wellness a pri pobyte napr pre dve osoby na 2 noci máte 2 hodinový privátny wellness tak ako to máte vlastné neviete opraviť jednu vec a nezavadzat ludi ?

Grand Hotel Sole****

Dobrý deň,
máte pravdu, na začiatku sme ponúkali hosťom neobmedzený vstup do wellnessu, no vzhľadom na zvýšený dopyt o wellness pobyty v našom hoteli sme pristúpili k variante „privátny wellness“, t.j. hostia si na recepcií hotela dohodnú čas a dve hodiny majú celý wellness len pre seba. Mrzí nás ak je niečo nie úplne jasne podané. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Radi Vám zodpovieme na všetky otázky.
S pozdravom
Tím Grand Hotelu Sole

Natália

Dobrý deň,
Ja by som sa chcela opýtať ohľadom toho welness na začiatku píšete že je neobmedzený vstup a potom píšete už len 2hodiny súkromný ako to je teda? Prajem pekný deň :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Natália
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o našu ponuku.

V tomto variante došlo ku chybe ospravedlňujeme sa. Už je to opravené.

Pekný deň, Vám prajem

Lucia Matuskovicova

Dobry den
Chcem sa spytat akou formou sa podavaju ranajky? Formou bufetu?
Kolko bazenov mate? Mate virivku a aj iny bazen?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Lucia,

ďakujeme za Vaše otázky a za záujem o naše ponuky. V cene Vášho pobytu máte zahrnuté bohaté raňajky, ktoré sa podávajú formou bufetových stolov. Wellness zahŕňa: vírivý bazén, fínska sauna, parná sauna, masážne kreslo, “sprcha odvahy”.

Prajem Vám krásny deň.

Pavel Širjov

Dobrý deň, ak by sme prišli v piatok do vášho hotela, aké sú možnosti parkovania s ohľadom na vzdialenosť a cenu parkovania? Nepoznam nitriansku parkovaciu politiku. Ďakujem.

Grand Hotel Sole****

Dobrý deň, hotel síce má vyhradené len dve parkovacie miesta priamo pred vstupom, ale ak by ste prišli v piatok po 16:00, tak hneď pri hoteli je jedno súkromné parkovisko, ktoré je zadarmo a počas víkendu tam nie je problém zaparkovať. Čo sa týka parkovacích miest pod správou mesta, ktoré sa takisto nachádzajú v blízkosti hotela, tak tie sú spoplatnené nasledovne: pondelok až piatok od 8:00–16:00, v sobotu od 8:00–12:00 pričom cena za prvú hodinu je 0,65€ a za každú ďalšiu začatú hodinu 1,25€.

Štefánia Gallová

Dobrý deň, mohli by ste mi prosím povedať v akom čase je otvorený wellness. Ďakujem, s pozdravom Štefánia Gallová

Grand Hotel Sole****

Dobrý deň, wellness je pre ubytovaných hostí k dispozícií neobmedzene, stačí pár minút pred vstupom ohlásiť na recepcií.

Greguška Peter

Pozdravujem Vás.
Veľmi ma zaujala možnosť víkendového pobytu v Nitre. Ako je to s parkovaním, je možné parkovať pri hoteli? Môžete mi poslať presnú adresu pre navigáciu…?
Ďakujem… a prajem krásny a pohodový víkend … ☺
S pozdravom Peter Greguška

Grand Hotel Sole****

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku. Hotel má priamo pred vstupom vyhradené dve parkovacie miesta, no počas víkendu nie je problém zaparkovať hneď na vedľajšom parkovisku. Adresa hotela je Farská 1315/41, 949 01 Nitra. Krásny a pohodový víkend prajeme aj Vám, niekedy do budúcna možno aj u nás v hoteli.
S pozdravom,
Jaroslav Šmondrk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore