Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zľava na neviditeľný zubný strojček INVISALIGN

4,8 / 5 Family Dental Care Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Lenka

Dobrý deň, koľko by stál scan chrupu, ak by som sa po ňom nerozhodla pre strojček? dá sa na základe scanu zhodnotiť celkový stav zubov? je narovnanie zubov trvalé, alebo sa môžu zuby časom opäť začať kriviť? ďakujem

Family Dental Care

Dobrý deň, scan stojí 35€, avšak treba prirátať konzultáciu Ortodonta v hodnote 25 €. Na základe skenu vieme zhodnotiť len možné Ortodontická posuny, resp. zachytiť aktuálny stav a potom ho porovnávať budúcnosti so stavom novým, kde sa dá zachytiť včasne veľa zmien a tým zamedziť neželaným komplikáciá… na posúdenie celkového stavu zubov je určite nutná komplexná vstupná/preventívna prehliadka vrátane RTG. Čo sa týka trvácnosti Ortodontickej liečby je nutné používať retenčné dlahy (v noci niekolko krát do týždňa), alebo spevnenie oblúka na vnútornej strane zubov… Ortodont zvolí najlepšie riešenie pre udržanie želaného stavu. Počas Konzultácia vám lekár komplexne vysvetlí celý liečebný postup, jednotlivé kroky a možnosti. Pevne verím, že som vám aspoň čiastočne pomohol a tešíme sa na vašu návštevu vo Family Dental Care.

Jana

Dobrý deň, ak mám záujem o úpravu len horného zuboradia,dá sa využiť tento voucher?aká by bola cena? ďakujem

Family Dental Care

…doporučujem konzultáciu u p. doktorky Paulisovej, ktorá Vám zhodnotí možnosti liečby ako i jej cenu. Ďakujem a tešíme sa na Vašu návštevu.

Darina

Je mozne aj na splatky??? Splacat nevyditelny strojcek v hodknote so zlavou 4000€

Family Dental Care

…spolupracujeme so všetkými bankami na Slovensku, ktoré poskytujú bezúčelové spotrebné úvery. V prípade potreby radi poradíme na osobnom stretnutí. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore